-
hi ma nagyon jo volt a gém, igaz max 5en voltunk per minute, de ez nem jelentette azt, hogy nem izzadtam le minden egyes vadászaton. nem kevés szerencse volt egyszerre kettöket incinerálni a junkyard pályán, meg csavez ma shotgunnal ment, sztem inkább kevesebb sikerrel, de én azt monndom, hogy a SHOTI időt ignyel, bele kell jönni, nekem a 90ik találat után már ment, el is értem vele a 100 ellenfél lelövéséérrt járo medált.
nekem a 500 Tactica jön be. van egy táblázat a felszerelések menüpontban pdf formában a fegyverek résznél, xboxra van, de az erősség kb megegyezik a pcéével. vagyis a spas a legjobb ashoti, de lassan tölt.
smg böl igen sok tipp van, én most p90et használok, kevéssé erős mint CS-ben, de azért korrekt, gyorsan tölt, és megbizhato a tárkapacitása is. a többi smg ne anyira jo, talán még az mp5, de az is kicsit kevesebbet tud.
LMG közül az utolsonak megszerezhetö a legjobb, de nincs közöttük sok különbség, max a töltési időt iletően, de az LGM-k amgy is alssan töltenek, bár a 100 golyó elég erős fegyverreé emeli, vállpánttal még célozni is lehet.
Assault, ak, vagy g4, esetleg m8, a többi már izlés kérdése, egyébként ha vki gyoers, és pontos, akor midnegy hogy milyen a fegyver, téleg legyen szép aztán gyerünk:)
piszolyok közül a deseert eagle a legjob, raging bul csak 6 töltényes, és sztem nem elég pontos, de erős. a glock automata de kevés a löszer hozzá, a többi pisztolyt nem probáltam.
sniper közül van amelyik tud ugy löni hogy nem kell töltni lövésenként, sztem az nagy előny, ilyen az SR25, meg mégegy, a többi lövéengként tölt, igy kinézel a célkeresztböl.
shield sztem nem tul jo, lassu vagy, és eléggé gyenge csak egy pisztolyal nyomni. tangok ugyis mögötted vannak mindig, és versusban meg egy frag és már fekszerl, mert szaladni nem lehet vele, szal gyenge.
a többi fegyverröl találtok infot a weblapon, köszönhetöen pár lelekes itteni tag gyüjtömunkájának:) kellemes böngészést. ja és köszönöm a mai gémet.