Eddig érdekes módon szerintem nagyon korrekt volt a upc, mindig gyorsított, mikor extreme lett a neve akkor is gyorsította a korábbi csomagokat.
Most viszont ez tényleg nagyon kiszúrás, hogy az új előfizetőknek olcsóbb, és most valaki a 20Mbitesért fizet annyit mint mi a 10esért. Nekünk is upc-s a tv is, és igen régi előfizetők vagyunk... (2003 karácsonya óta ha jól emlékszem...).
De az a vicces, hogy csak goldra válthattunk, de új szerződést írtunk alá, amit kiküldtek h 8 napon belül küldjk vissza. Na most 1 hónapig volt, megjött a számla mintha aláírtuk volna, de még nem küldte vissza anyukám :D
Na most elértük, hogy válthatunk silverre, ugye most a goldra akkor büntetésképpen bekéne fizetnünk az 1 hónapi kedvezményt meg a lefele váltási díjat (mind2 ilyen 2-3 ezer ft között van), de mivel nem volt aláírva a szerződés (nem lett visszaküldve) ezért csak egyiket kell. A goldost most befizetjük, de csak silver van már, úgyhogy az le is jön a köv számlán, így csak párszáz Ft-ot kell ráfizetnünk a váltásért
De én eddig tényleg megvoltam elégedve a UPC-vel, árban is viszonylag korrekt volt, megbízható, stb. Bár már idén a torrent korlátozásával (szerencsére a torrent letöltők okosabbak) már érezhető volt, hogy egyre rosszabb lesz.
Ha lett volna lehetőségünk Digi-re (sajnos a lakók nemtom hány %-nak kellett volna igényelni, de mindenki hűségnyilatkozatos a upc-vel...), akkor arra váltottunk volna.