3885
-
#2202 igen -
simonl #2201 Sziasztok,
Szeretném megkérdezni jól fut e a játék Vista alatt??
Köszi szépen -
#2200 Singleben nekem is a cod4 a nyerő. -
#2199 A Lockdown-nak (Vegas 1 előtti rész, Chavez főkarakter) az erőssége az effektek voltak, majdnem mint a CoD hangjai, talán egyenértékű is.
Meg barátságosabb is a menüje, de ez lényegtelen. tudom, sokan lehuzzák az árkáde módja miatt sp-ben... de sztem jó gém volt az...
Az biztos, h nem egy cod4 hangminőségi játék a vegas. -
#2198 CoD 4-hez képest meg nem is mérhető... -
#2197 Nekem nem csupán a dialogusokkal vannak gondok. Eleve a tér hangzás 0, nem tudom megállapítani h jobbról vagy balról lőnek rám, meg semmit (sztereoba beállítva sem, mert 5.1 tudom h nincs ilyen hangkártyával...), nem lehet érzékelni a távolságokat (multiban ha valaki lemászik egy kötélen, ugyan úgy hallom ha a pálya másik végében van mint ha 1 méterre van tőlem a kötél, fegyvereknél kb. 2-3 fokozat van... leginkább ott volt durva amikor a rádió szólt, és ajtón kilépve fele hangerő, pár lépésre már egyáltalán nem szólt), és hangminőségekről ne is beszéljünk. A RS Vegas 1 hangjaire 10-est adnék, erre kb. 4-et... plána h az első rész még 5.1 -ben is nagyon király volt. Többi részről nem tudok nyilatkozni. -
#2196 Összetennük a kezünket ha a hangok olyankmlennének benne mint a Lockdown-ba.
Amúgy én a fegyvrek hangjaira értem leginkább, de tény, h a dialogusok nem olyan jók, de jó indulatú vok:D
na persze ha a cod4 hangjai 10- érnek, akkor talán 7-et érnek a vegasoké, de elfogult vok. -
#2195 Hangok kiválóak?! Én 5-öt adnék maximum rá... -
#2194 Na írok ide is egy minivéleményt
Talán az eddig Rainbow sorozat leghatásosabb kezdésével ill. intrójával kezdünk valahol a pireneusi magaslatokban. A sztori szvsz átlagon aluli, és cseppet sem kezdődik ott, ahol befejeztük a gátnál, hanem rögtön egy prolologussal kezdünk, ahol még Logannak is adtunk parancsot. Egykor ő volt a főhősünk az első részben. De hogy az első részt miért írták ki to be continuednek? ez számomra rejtély. Hisz Irinát legyőztük + raksi inditást is leállítottuk nagy nehezen vért izzadván, szal kettős leszámolással. Na mindegy, nagyon úgy tűnik, h a 2. rész cselekvései egy időben zajlottak, és külön részként is kezelték ezáltal, mert Logan is feltünt pár mapon, külön bevetéssel megbízván.
Történetünk főhőse saját karakterizálású. Tehát nincs név neki, csak önönmagunk! Fejlődünk a játék során mint cod4 multiplayerbe csak kapjuk az xp-ket... Karakterünket tudjuk alkalomhoz illően öltöztetni, napszeműveget vehetünk föl, vagy akár sniperes kalapban is végig kommandózhatjuk a történetet vagy anélkül is! Tiszta cRpg lett. De jó húzás volt. A grafika az első részt stagnálja, tán némi teljesitményberuházással szebb is, de tök ugyan az a graf motor hajtaj, mint az elsőt (láttottak alapján). A hangok szintén kiválóak, csak ezek a párbeszédek nagyon edényes hangzásuak, majdnem mikor a kútba bele kiálltunk, és közben apárnát a szánkhoz tennék... kb ilyen a hangzása a dialogusoknak. A fegyverek kinézete nem egy Cod4 struktura vérprofi lemásolás. A küldetések felépítése jók, a hangulattal egyetemben.
Értékelés
10-es skálán
Grafika: 9
Hangok: 9
Hangulat: 9
Küldetések: 8.5
Irányítás: 10
Kiemelkedő pálya: Miguel üldözése, és a sziklás tengerparti ház elfoglalása.
-
#2193 Hehe...már tárgytalan, épp most vittem végig. lol
bele gondolva visszavonom ezt az állítást! jó befejezés lett ez is, csak az a helikopter tudat betett nekem itt. VISSZASZÍVOM
De ennek semmi köze nincs az első részhez, csak annyi, hogy Logan Keller mellékszereplő volt itt, ez részükről egy nagy lol, sajna... -
#2192 :-( -
#2191 A helikoptert nem fogod tudni leszedni, fedezékbe mész, ha lő rakétával akkor meg átmész másik fedezékbe, közben meg lövöd az emberi ellenfeleket. Crysisig azért nem fajult, helikopter még normális megoldás, jobb mint ha űrlények jöttek volna a végén... -
#2190 ma nem tudok menni, jo játékot nektek:) -
#2189 Mi a titka annak a kis xaros helikopternek... kiszedd a fedezékből a rakétáival:(
ui:
gratula a játék fejlesztőknek, h egy ember ellen egy igazi crysis féle monstrumot adtak ki ellenfélnek... és nem adtak hozzá legalább egy rpg-t karakterünknek alapból:DDDD Grat mégegyszer:P
R6: Vegas (1) 4ever -
#2188 Indítok szervert. -
#2187 Este 8 -kor indítok TDM szerver, majd 9 fele váltsunk valamilyen másik módra, ok? -
#2186 Nekem is digi lesz a 20/20-as egyik ismerősömnek van azt mondja pöpec és megbízható:)bár heti egyszer frissítik a rendszert és akkor 1 órára leáll a net. -
#2185 Jaja, és hűség nyilatkozatuk sincsen, bármikor el is lehet tőlük menni.
Lehet h nem túl megbízható az a szolgáltatás, bár nyilván fejlesztik is folyamatosan még (mert forumon nagyon sokan panaszkodnak), sokkal korrektebb árban.
Nah sztem ne offoljunk tovább. -
#2184 Mi 2008 januárjában mentünk upc-re, egybe van a net (5/1), telefon és a kábel is... és 10 k körüli a fizetés- -
#2183 Jaja, kicsit "jobb" a digi...
Mondjuk, ha bedöglik a modem tojnak rá, de a 2/1-es netért most fizetek kemény 3500-at, és ha ideér a LAN, (szomszéd házban már van) akkor a 20/20-as lessz 4500, a15/15-ös 3500... Vagy lehet, a fel sebesség nem 20, v 15, hanem csak a fele, de ennél a sebességnél ez mellékes.
Arról ne is beszéljünk, hogy net előfizetés mellé, a kábeltv előfizujának felét elengedik. Igy a kábel, (asszem 69 csatorna) + a net, még 6000 sincs.
Egyébként, délelöttönként most is megvan a 15-20Mbit, mikor kevesen használják, és a net-en semmiféle korlátozás nincsen. -
#2182 Eddig érdekes módon szerintem nagyon korrekt volt a upc, mindig gyorsított, mikor extreme lett a neve akkor is gyorsította a korábbi csomagokat.
Most viszont ez tényleg nagyon kiszúrás, hogy az új előfizetőknek olcsóbb, és most valaki a 20Mbitesért fizet annyit mint mi a 10esért. Nekünk is upc-s a tv is, és igen régi előfizetők vagyunk... (2003 karácsonya óta ha jól emlékszem...).
De az a vicces, hogy csak goldra válthattunk, de új szerződést írtunk alá, amit kiküldtek h 8 napon belül küldjk vissza. Na most 1 hónapig volt, megjött a számla mintha aláírtuk volna, de még nem küldte vissza anyukám :D
Na most elértük, hogy válthatunk silverre, ugye most a goldra akkor büntetésképpen bekéne fizetnünk az 1 hónapi kedvezményt meg a lefele váltási díjat (mind2 ilyen 2-3 ezer ft között van), de mivel nem volt aláírva a szerződés (nem lett visszaküldve) ezért csak egyiket kell. A goldost most befizetjük, de csak silver van már, úgyhogy az le is jön a köv számlán, így csak párszáz Ft-ot kell ráfizetnünk a váltásért
De én eddig tényleg megvoltam elégedve a UPC-vel, árban is viszonylag korrekt volt, megbízható, stb. Bár már idén a torrent korlátozásával (szerencsére a torrent letöltők okosabbak) már érezhető volt, hogy egyre rosszabb lesz.
Ha lett volna lehetőségünk Digi-re (sajnos a lakók nemtom hány %-nak kellett volna igényelni, de mindenki hűségnyilatkozatos a upc-vel...), akkor arra váltottunk volna. -
#2181 Értem, nálunk a tv is upc-s ezért mi 7600-ot fizetünk. Elég az a 256 is szerintem a szerverhez.
Az az undorító, hogy a régi előfizetőket lesz...ják, az újakat meg csalogatják mindenféle akciós csomagokkal. 4 évig adsl-ünk volt, 12400 Ft-ot fizettünk havonta. -
#2180 az összes szlgltató ott szemétkedik ahol tud, a csomagok szinte minden hónapban változnak, és persze a hűség csak a vevő részéről áll, a szolgáltató baromira nem mutatja ki a hűségét meg ilyeneket a felhasználó felé. ugyanez van a mobilpiacon. de ebbe nem érdeme belebenni. -
#2179 Hát, egyrészt telefonra nincs kedvezmény az új csomagok óta, másik meg h nem számítunk új előfizetőnek és így nem 7***Ft hanem 9ezer vmennyi. Telefonnal együtt elértünk egy összeget ami egy kicsit sok lett, úgyhogy 1-el vissza váltotutnk.
Mondjuk én eleve erre szerettem volna váltani, mert extreme 10/1 -es volt és drágább is, 11ezer körülit fizettünk, csak hát erre a silverre meg nem lehetett (mert közben hűségnyilatkozat volt az extremere, amire ráadásul 1 hónappal ezelőtt kötöttük meg, nem szóltak volna h nemsokára új csomagok lesznek.. -.-)
Volt még valami azthiszem, de a pénzügyeket anyum intézi, úgyhogy nem tom. -
#2178 És mi az a 2-3 dolog? Mert nekem is 20/3-as netem van most. -
#2177 nem gond, 2mb 256kbt jelent fel, ami nme rossz még így sem, söt.
nem voltunk skoan, de tartalmas volt most is a meccs. persze azért a 14 főset sosem felejtem el. mindig jo lenne legaláb fél orára enyi ember. -
#2176 Sry hogy tegnap nem voltam, de nem volt internetem tegnap. És rossz hírem is van, csak 10/2 Mbit-es netem lett (túl drága volt a gold, nem vettünk figyelembe 2-3 dolgot ^^). Remélem azért még ez is elég lesz a szerver készítéshez. :) -
#2175 Na hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az alkotok a helijüket. Ekkora szánalmas végkifejletet nem láttam csak a sci-fi akció játékba. Far Cryba, Crysisba és Lost Planetbe ILLŐ leszámolás van a végén. Ez nagy túlzás, szétcseszték az eddig szuperül haladó sp részét ezzel anagyon hülyeséggel! Így el cseszni egy kommandós sorozatot?!:(:(:(:( Vegas első részét csak dícsérni tudom a kezdésétől a befejezéséig.basszák meg
De amúgy mi a titka a helis résznek, már lmg-vel megyek ellene meg ilyenek, de oldalba nem tudok menni, mert úgy is leszed, amikor a kilövő rakétája ellen menekülnék más pozicióba... nem megy... gondolom to be continued ez a rész is, hSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!. Hát bakker ez qrvára infantilis a R6 alkotóitól meg úgy magában az összes Rainbow Six-re visszagondolván!basszák meg
A R6RS-től az egész sorozat meg van ezidáig. ennél még a lockdown is jobb végkifejlettel rendelkezik... -
Csavez #2174 Hostoltam Versust. -
#2173 sztem ma ne leader legyen, hostage, vagy bomb, vagy tdm
mert a leader már szinte mindig az van. és nem kéne megunni, sztem is mnagyon jo játékmod, de már mindig csak az van, és azért van még mód amiböl lehet válogatni. hajrá:I) -
#2172 próbáljuk már majd úgy "szelektálni" az emeberek, hogy mind a két csapatban legyen már majd legalább 2 mikrofonos(ha leadereset játszunk). köszi. -
#2171 Sziasztok!
Régebben jöttem versus-al játszani veletek, de most mi a hamachi server neve? Mert szívesen jönnék megint.
Előre is köszönöm a válaszokat. -
#2170 mi lesz ma a pálya? versus? -
Csavez #2169 Valószinű a hálózati beállitásoknál lesz a gond!
Néz körül ott! -
#2168 Én feltettem a hamachit, ezt a 1015 verziót, de semmi, csak offlineban vok, hiába nyomtam az onlinte... valami felhasználónévvel van a gond, pedig ott van az is. -
#2167 Semmirekello: Ez most hogy jön ide? Van Myvip topik itt a fórumban, ott fognak küldeni.
Elindítottunk egy Hamachi szobát kizárólag Terrorist Hunt-ra és Story-módra. Itt inkább napközben játszunk (4-en vagyunk eddig), estére versus természetesen az eredeti szobában. Ha beszeretne valaki lépni, küldjön nekem egy privát üzenetet, és küldöm a szoba nevét és jelszavát.
Balu, kiteszed majd az info részhez? -
#2166 HI
Ez nem ide tartozik de fontos lenne.
Kéne nekem egy myvip meghívó a [email protected] címre.
Thx előre is. -
ZÓÓÓcsi #2165 2-en lehet tolni a coop-ot és ott van a két társ is mellettetek, így van értelme a "space" parancsnak, tehát a serverkészítő tudja irányítani a két "bot"-ot.
Sajna nekem otthon nincs netem, ezért csak LAN-ba (nem hamachi) toljuk ketten...
De van egy pár ember itt (pl.: Balumann, Csanjedi), tőlük kérdezd meg, ők szoktak szervezni match-eket! -
#2164 2 játékos játszik coopban -
#2163 Szívesen Coopoznék story módba veletek... mi a teendő?
a coopot mennyien vihetik? 2 v 3 személy egyszerre?
és a space parancsnak van e értelme a coopban?