Nah igen. Ez a dedicated szerver úgynéz ki részben bevált, remélem ha többen leszünk akkor is jó lesz a ping.
Aki még nem érti h mi ez annak: deducated szerver indításakor 2 DOS parancssor jelenik meg, nincs grafikus felülete (azért, hogy olyan gépen is lehessen futtatni, amiben nincs jó videókártya, tehát szerver gépben pl.), kb 250 MB-ot foglal memóriából, mert a pályát azért be kell töltenie vmennyire.
Namost a probléma az volt, hogy a játékban nincsen konzol (vagy legalábbis nem tom), és a szervernek sincs olyana ahova parancsokat lehetne beírni. A punkbusteren keresztül van lehetőség módosítani beállításokat, amit olyan módon lehet kezelni mitn a routereket, tehát böngészőből lehet elérni, be kell írni a Hamachis ip címet + a pb beállított portját, és ilyen üzenetdoboz szerűségbe kell beírni a parancsokat.
Ha játékban be vagyok lépve saját szerveremre nem tudom elérni, de lehet más el tudná, úgyhogy azt majd meg kell próbálni. Nem nehéz egyébként változtatni a beállításokat.
Ja és a lényeg aki nem értené esetleg, hogy ez így külön fut a gépen a játéktól. Ha csinálok játékban egy szervert és akad a játék, akkor másoknak is késve fogja továbbítani az adatokat (ezért nagyobb lesz a ping, lag van), viszont így dedicatednél akárhogyan fut a játék, az tud rendesen továbbítani, és csak kis memóriát foglal. Meg így lehet a játék is jobban fut nekem, ha nem annak kell továbbítani mindent!
Nah remélem mostmár mindenkinek minden világos!
Jó volt a mai gém, de még mindig sokkal jobb lenne ha mindenki használna mikrofont. Főleg teamleader módban, a teamleader látja a másik leadert és őt kell eljuttatni a célba, team chattel nem lehet rendesen taktikázni.