• redfish
    Akik ezt a rendelkezést hozták, azok nem a valóságban élnek...
    Az eladók simán kiszolgálják a 10-12 éveseket cigivel is (500Ft), ennek a hasznáról sem hajlandóak lemondani bármilyen tiltó rendelkezésre sem!
    Akkor 8-15ezer Ft-os játékot ne adnánok ki kiskorúaknak?!
    Amúgy ha végignézzük a meséket, 3-4 éveseknek meséljük a Piroska és a farkast (farkas hasát felvágja a vadász!), de hasonló horrorral van tele majdnem mindegyik bibliai történet, magyar népmesék is, görög mondák is...
    A gyerekek nem hülyék : remekül külön tudják választani a valóságot és a mesét!
    Sokan azt mondják : ők NEM adnak a gyerekük kezébe játékpuskát, játékpisztolyt, nehogy a gyerekük agresszív terrorista legyen felnőttkorában...
    Ez egy jó nagy hülyeség!!!!
    Én a fiamnak megvettem 5-6 éves korában (amikor kérte) a játékpuskát, játékpisztolyt, játékkardot. Akkoriban ilyen korszaka volt, 1 évig érdekelte a dolog, utána soha többet. Ha AKKOR eltiltottam volna a hadijátékoktól, akkor egész életére benne maradt volna a kielégítetlen vágy a puska, pisztoly, fegyverek iránt : pont azzal neveltem volna belőle terroristát!
    Ma már 16 éves és nagyon békés kamaszfiú, minden erőszak taszítja az életben!
    Ja, és sokat játszik a GTA-val meg mindenféle lövöldözős-ölős PC-játékkal a szgépén, mert pontosan tudja, hogy az nem a valóság!!!!
    (Minél jobban tiltanák ezeket a játékokat, annál inkább meg fogják szerezni a gyerekek és annál jobban izgatja majd a fantáziájukat!)