• Hegyikecske
    "Az illető lehet ohgy belezug a számitógépbe és tényleg elvont lesz és sokat játszik stb, majd végül lehet hogy profi programozó lesz belőle és milliókat fog keresni és tök jól fogja magát érezni."

Ez így még okés is lenne, de nekem sajnos nem ez a tapasztalatom. Még nálunk informatikai suliban is nagyon kevesen érdeklődnek a szakma iránt, nem h aki egyszerű játékosként ül le, abból szinte majdnem biztos h nem lesz programozó. A másik meg ahol egy tapasztalatom osztom meg veled, nem is nagyon az online játék hanem a chathez kapcsolódik - mostanában nagyon népszerű úgyis. Ebbe még amikor réges-régen bekötötték a netet én isbeleestem ebbe a csapdába, tod tipikus top10be kerülés minden, aztán arra eszméltem h nickem nem működik, az egészből nem maradt semmi (1-2 haverral tartom onnan a kapcsolatot igazából), és csak az elvesztegetett idő amire vissza tudok gondolni, na játéknál kb ugyanezvan ha vki túlzásbaviszi. Újratelepíti a gépét vagy eladja vagy akármi, tehát gép/játék nélkül marad, nem tud belőle semmit felmutatni, ellenben mennyi minden mást csinálhatott volna helyette...