• dronkZero
    "de amíg pl vannak olyan szülők hogy pl ha a gyerekét nem szolgálják ki ilyennel még ő van felháborodva, és ő veszi meg, "

Ő dolga. Na felháborodjon, hanem emelje fel a seggét, és vegye meg, ha ezt akarja.

"addig szerintem mindenkinek az a legjobb ha a kiadók büntetésével egy bizonyos határt felállítunk"

Nem, ez _soha_ nem lehet megoldás. Hogy úgy mondjam, ez a művészi szabadság és kreativitás korlátozása lenne. Ja igen, szvsz ha van olyan, hogy filmművészet, akkor a számítógépes játék is az.

"Elég megnézni pl azt hogy pl a 80as években viszonylag normális gyerekek voltak, addig nézd meg most milyenek."

Gondolom itt most az emora gondolsz. Punk, death-, blackmetal? Persze, azok nekem is szimpatikusabbak, mint ez a rózsaszín-cukormáz emo, de hogy jobb lenne? Nem hiszem. Csak más. Ez is csak egy szerep. Tizenéves korában sokat magára próbál az ember. Majd kinövik. Viszonylag ritkán találkozom ~30-40 éves zöld tarajos emberrel az utcán. Ők sem fognak emberré válásuk után rózsaszín hellokittyt kombinálni halálfejjel, és csak kis százalékuk fogja _valóban_ felvágni az ereit, de azokért meg nem is kár.

Messzire kanyarodtunk...

De visszatérve:
    Jellemzően nem azok a tizen-(huszon?)évesek ölik egymást az utcán (mondjuk amerikibán), akik sok horrort néznek meg GTA-t játszanak, hanem akiknek a tévé is lopott, meg drogra kell a pénz.
    Úgyhogy szerintem kicsit kezdd el felülvizsgálni az álláspontodat, mert sokkal többet árt, mint amennyit használhat.