Na elmész a p****ba! Talán inkább az lenne az egyetlen használható megoldás, ha a kedves szülők foglalkoznának a gyerekükkel, nem csak beültetnék a gép/TV elé!
Nekem igenis _igényem_ van arra, hogy fröcsögjön a vér, meg agy kenődjön a falra. Kisebbrészt azért, mert vagyok annyira pszichó, hogy ezt élvezzem, nagyobbrészt meg azért, mert ez így realisztikus.
Igenis vigye szét a teljsen hátsó koponyacsontot a fejlövés, ne csak egy felröppenő fehér füstpamacsocska jelölje a találatot! (mint pl BFben).
És persze a szinkronok _életszerűen_ beszéljenek! Nekem egy (virtuális) 150kilós drogdíler nigger ne mondja azt, hogy "fenébe".
Ez kb olyan hozzáállás, hogy: tiltsuk be a tökfőzeléket, mert milyen gusztustalanul néz már ki, meg milyen szar az íze?! Többet soha senki ne csináljon tökfőzeléket!
Rühellem a cenzúrát, meg a támogatóit. Kuss legyen, ha nem tetszik, ne nézd. Azt meg pláne ne döntsd el, hogy _én_ mit nézzek/játszak.
Ja, abban biztos lehetsz, hogy az _én_ gyerekeim megfelelően fogják kezelni ezt a problémát. Más kölke meg le van szarva.