billyjack#791
Nem tudom, de próbáltam, hogy meghatározzam, hogy mit szállítson, amikor adtam hozzá pótot, de nem tudtam választani árút. Csak céget tudok választani, amelyikkel szerződtetni akarom a sofőrt.
Úgy látam én is, hogy a dupla pótos hozza a nagy pénzt, én is csak azt viszek, csak a tojáson kívül nem igazán találtam még hasonló jól fizető cuccot. A tojás meg már kezd uncsi lenni. Jó, egyszer vittem teherautót, most meg épp duplapótos zöldséget szállítok. Majd este teszek fel képeket is.
A hosszú út meg nagyon hosszú. Most rövideket csinálok, hogy minél hamarabb teljesítsek 3 fuvart, hogy minél több sofőrhöz juthassak.
Ezt a dupla pótos dolgot, hogy nem kell betolatni, ezt nem tudtam, ezt jó, hogy mondod. Én mindíg betolattam, ami tényleg nem egy egyszerű dolog, de azért harmadszorra, negyedszerre mindíg megvan. Most majd kipróbálom én is ezt az "elég csak az utolsó tengelyt rátenni a karikára" módszert.
És a dílertől is oda szállíttatom ahova akarom, persze ha van több garázsom??
Most épp egy Volvóval húzom, ami 600 Le-s. Ez felkúszott 100 MPh-es tempóra is sík terepen. Amúgy meg 85 MPh-es tempomattal küldöm neki váltogatva hol le, hol fel, de tartja szépen.