• Zan
    Sziasztok!

Én egy 3800+ os atlon64 en próbálok játszani,videokari:MSI 7900GTO,2 gb ram,WinXp sp3 és csak azért írom,hogy próbálok,mert egy 10 perc után szaggat a játék,játszható,de nagyon nagyon HIHETETLENÜN NAGYON idegesítő!Szavakat sem találok rá mennyire!FElraktam az 1.31 es patchet még a múltkor,és attol meg ugy érzetem hogy a kalibráció ment teljesen el,akkor még nem érzetem hogy szaggatna,ugy hard vége felé meg experten ugy amblock érzem azt,hogy egyenletesen szaggatva jönnek lefele a hangocskák a guitárnyakon!Iszonyat szar(most már 3X-ra is írom,hogy érezzétek,mennyire tele van belőle a tököm).Biztos hogy elég kell lennie a gépemnek hozzá és hiába veszem le a grafot...akkor is ez van.Amikor elindítom semmi baja,megy rendesen és akkor később egyenletes szaggatásba kezd.MElyik patch jó hozzá az 1.31 en kívül?Arrül nem is beszélve,hogy practic módban késik a hang....kicsit csak,de pont annyit,hogy megőrüljek attól is!Azon is gondolkodtam,hogy lehet hogy a virtuális memóriát kéne csesztetni?