style=\"height:178px; width:796px;\" frameborder=\"0\" scrolling=\"no\">
-
rám is ne aggódj :D
"Ilyen baromságokkal töltöd az időt, ahelyett hogy az igazi gitáron gyakorolnál". "lesz azis, ne aggódj"
:D
vrsdm: dettó :D én is felhoztam pár havert akik még soha nem próbáltak ilyet, mondanom se kell, annyira trágya volt az ujjkoordinációjuk, hogy easyben sikerült csinálni egy nagy nagy FAIL-t.
Ezért kibaszottjó a Guitar Hero. lerakja az alapokat a gitározáshoz. Rendesen gyorsítja az ujjreflexeket, erősebbek és gyorsabbak is lesznek, és milliószor koordináltabbak.
Igazából én tisztelem is a GH-t... Van egy akusztikus gittyóm, de egy idő után meguntam, aztán megismertem a FoF-ot meg a GH-t, és azóta megint kedvet kaptam az igazi gitárhoz is. És sokat is fejlődtem.
Szóval mondhat bárki bármit, szerintem a GH egy nagyszerű játék, és örülök, hogy kitalálták. Nem egy emberről hallottam már, aki elkezdett GH-zni, majd kipróbálta az igazi gitárt a GH miatt, és kiderült, hogy tehetséges... És azóta már bandában gittyózik stb...
Na szóval ennyit a sok okostojásról, hogy "fúj a GH miaz, semmi köze az igazi gitárhoz, lustulnak a mai fiatalok, ahelyett hogy igazi gitárt nyúznának. ennek köze sincs hozzá". Ez nem így van. Pont hogy sokakat ösztönöz arra, hogy elkezdjenek igazi gitáron is tanulni.