2495
  • sakal6
    egyedül az amazonas írta azt, máshol sehol nincs megjelenési dátum
  • Danus16
    kurva annyuk valagát, hogy nyárra ígérték. szopjanak le, hogy mért ennyire pécé ellenségek...
  • Snexi
    nem hiszem,szerintem sem mostanában fogják kiadni hanem ősszel
  • Danus16
    ezt a szart.
    na aztán vajon nem csak hazudozik a csávó?
  • Sült
    A júli 10 pedig az Amazon brit oldalán található.

http://www.amazon.co.uk/Guitar-Hero-World-Tour-Bundle/dp/B002CQTZCO/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=videogames&qid=1246015186&sr=8-1
  • Sült
    Amazonon a kommentekbe azt mondta egy srác, hogy felhívta az Aspyre vevőszolgálatát és azt mondták neki, hogy még egyáltalán nincs szó a játék kiadásáról szóval marad a várakozás...
  • Danus16
    hol van júli 10?

"Guitar Hero: World Tour Bundle
    Other products by Aspyr
    Platform: Windows XP / Vista, Mac OS X 10.5 Leopard

Product Details
    * Shipping: This item is also available for shipping to select countries outside the U.S.
    * ASIN: B0028J87I8
    * Media: CD-ROM
    * Release Date: June 22, 2009

Usually ships within 2 to 4 weeks."

Ez CD rom? XD mizhogy CD rom xD nem DVD kéne? vagyinkáb DVD9?
  • Danus16
    eddig júni 22 volt XD miazisten...
  • Aradebil2
    amazon júli 10et ír wt-re
  • Danus16
    szívesen, hát igen, nem multimédiakeyboardon kell, ott még fent van pár plusz gombsor :D
    tessék, itt az én gyönyörűségem :D Teljes kényelemben elérem a 0 1 2 3 4-et.
    Régi nekem is multimédiás volt, funkcióbillentyűkig is nyújtózkodnom kellett.
  • acsati
    na kipróbáltam gitárosan a bill-t és télleg jó (kicsit kényelmetlen bill-em van) de az f1 f2.. gombokat elérem. kösz mégegyszer most már csak gyakorolnom kell :D
  • Prince of Máté
    Igen, de ilyenkor az Amazonnál dolgozók csinálhatnak maguknak egy biztonsági másolatot, amit torrenten terjesztetnek is...
  • Sült
    Amazonon 2-4 hetet írnak a kiszállítási időhöz, ami egy kicsit gyanús. Egy másik oldalon Június 23 volt a megjelenési dátum, de ott meg azt mondják, hogy nincs raktáron. Viszont az ebay-en van egy felhasználó akitől 89$-ért elvileg meg lehet már venni... Egyszóval teljes káosz
  • BB7
    Semmi hír!
  • Danus16
    nincs ilyen emulátor.

namivan azzal a vörtúrral?
  • Aradebil2
    :D
    tudom hogy nincs pécére,azért kérdeztem,hogy lehet-e őket futtatni rajta pl. emulatorral?
    dtxmania: rockband "őse",japó játéktermi dobszimulátor pc-s verziója:)
    elektromos dob: ezt azért már mégsem magyarázom el :D
  • Danus16
    micsoda?
    rock band 1-2 nincs pc-re
    milyen dtxmania? XD
    milyen elektromos dob? XD

RB meg GH dobjait tudom felismeri a PC, vagyishát megfelelő átalakítókkal meg driverekkel, és azt lehet FoF-on tolni. Meg majd GH WT-n, ha végre megjelenik.
  • Aradebil2
    kicsit off de ez a topic pörög a legjobban a témában:

lehetséges rockband1/2,gh:wt(amíg ki nem jön..télleg mikor jön mááár???) futattása pc-n?Van egy elektromos dobom,azzal szeretném küldeni az ipart,hiába van dtxmania,ahhoz nincsen annyi jó szám:)

előre is köszi:)
  • Danus16
    nemtom, 5 gombot megtalálni nem olyan nagy cucc xD
    de tény, hogy sokminden kéz-ujj-szemmel kapcsolatos dolgot fejleszt. na szal jó játék és hasznos :D
  • VRSDM
    azon kívül hogy fejleszti a szem-kéz koordinációt
    nem pite ritmusérzék is kell hozzá. szóval tény hogy aki zenében / táncban jó. az itt is jó lesz.
    plusz előny ha alapból is kocka. és a szemkéz koordinációja perfektó.
    plána ha vakon gépel akkor a gombok megtalálása sem okoz majd gondot :D
  • Danus16
    rám is ne aggódj :D
    "Ilyen baromságokkal töltöd az időt, ahelyett hogy az igazi gitáron gyakorolnál". "lesz azis, ne aggódj"
    :D

vrsdm: dettó :D én is felhoztam pár havert akik még soha nem próbáltak ilyet, mondanom se kell, annyira trágya volt az ujjkoordinációjuk, hogy easyben sikerült csinálni egy nagy nagy FAIL-t.

Ezért kibaszottjó a Guitar Hero. lerakja az alapokat a gitározáshoz. Rendesen gyorsítja az ujjreflexeket, erősebbek és gyorsabbak is lesznek, és milliószor koordináltabbak.

Igazából én tisztelem is a GH-t... Van egy akusztikus gittyóm, de egy idő után meguntam, aztán megismertem a FoF-ot meg a GH-t, és azóta megint kedvet kaptam az igazi gitárhoz is. És sokat is fejlődtem.

Szóval mondhat bárki bármit, szerintem a GH egy nagyszerű játék, és örülök, hogy kitalálták. Nem egy emberről hallottam már, aki elkezdett GH-zni, majd kipróbálta az igazi gitárt a GH miatt, és kiderült, hogy tehetséges... És azóta már bandában gittyózik stb...

Na szóval ennyit a sok okostojásról, hogy "fúj a GH miaz, semmi köze az igazi gitárhoz, lustulnak a mai fiatalok, ahelyett hogy igazi gitárt nyúznának. ennek köze sincs hozzá". Ez nem így van. Pont hogy sokakat ösztönöz arra, hogy elkezdjenek igazi gitáron is tanulni.
  • VRSDM
    engem mar minden haver kinevetett.
    aztan megprobaltak egy easy barracuda-t
    es rajottek hogy nezhet ki akarmilyen hulyen. biza kemeny melo egy egy porgosebb szam experten. : )
  • acsati
    ó köszi ezt kiprobálom :D bár lehet furcsán fognak rámnézni az itthoniak de nembaj xD kösz mégegyszer
  • Insane1
    billentyűzet: 2500 ft
    kontroller: 6-7000 Ft
  • sakal6
    ennyi erővel vehetnél gitárt is
  • Danus16
    ha kényelmesen az öledbe akarod kapni, mint egy rendes gitárt (és ez szerintem így illő, ha már "gitárszimulátor", akkor legyünk annyira "élethűek", hogy nem az asztalon csapkodjuk a gombokat, hanem gitárfogásban...), akkor ajánlom az f1 f2 f3 f4 f5-ös elosztást, még inkább a 0 1 2 3 4-es elosztást.(az én billentyűzetemen ez a legkényelmesebb, és le tom pengetni mind az 5-öt egyszerre)
    a pengetésre jobb shift és jobb ctrl.
    Nekem a star power a -, mert pengetés közben is egész kényelmesen be lehet kapcsolni, mivel ott van mellette. whammy pedig é, mert az is kézre áll a pengetéshez képest, és mert így akár mind az 5 fretet letom whammyzni egyszerre.
    hasznos. Nekem nagyon bevált, mindenkinek ajánlom, sztem tuti kiosztás, és bitangkényelmes. jobban beleéled magad, mint bármi mással.
  • sakal6
    lol
  • Lacee86
    Én num:0789+ ra állítottam, és AltGr a pengetés, ? pedig a starpower. Múltkor kiröhögtek ezzel mikor írtam, pedig már egész jól rááll a kezem, már hardon is próbálkozom, 3 számot végignyomtam, pedig csak 2 hete kezdtem kb.
  • Snexi
    pengettél egérrel?egyébként én amikor még easyn játszottam akkor ASD-re állítottam,mert arra ráállt a kezem
  • acsati
    hellotok
    én most szereztem meg ezt a játékot, tök kezdö vagyok még csak neten játszottam ilyennel néha. Billentyüzeten játszok. Van vmi tipp hogy milyen a kényelmes bill elosztás?
    Próbáltam már a játékot de egyet nem találtam el pedig sztem jókor nyomtam, az mitöl lehet?
  • Lareee
    keress máshol...
  • Lareee
    még nem jött + a gitár ma rendelem + a másikról mert visszamondtam a régi rendelést... :) mondjuk az is azt írja h köv munkanap... :D de majd +látjuk... :) de tegnap nem volt már non energiám játszani a hic után.... xD
  • Snexi
    csak amazonon keresztül lehet kapni?ugyanmár...
  • Danus16
    ha már megjelent az amazonban, akkor sztem pár nap, max 1 hét. de nem 2.

de gitárral. azzal könnyű :D billentyűzettel elég macerás azt a gyorsaságot elérni...
    Na mind1. Slash-t experten elég könnyű legyőzni. összegyűjtesz 3 olyan szart, aztán amikor neki nehéz rész van benyomod egyenként őket neki, megfekszik... Nem túl nehéz megverni.
    Welcome to the jungle elég gyilkos, de experten az is bőven bírható sztem. Nekem csak a holiday in cambodiával volt gondom. No meg az utolsó tier-el.
  • Lareee
    Mielőtt írsz vmit OLVASS VISSZAlégyszíves... Köszönöm...
  • Snexi
    nem úgy volt h ma jön ki? :D legalábbis az amazon szerint
    de szerintem még őszig nem fog kijönni mert semmi hír nincs róla
    (természetesen a world tour pc verziójáról bezsélek)
  • Lareee
    OMFG!!!! sikerült a Holiday In Combodia experten eljátszani.... xD igaz h 3 csillag lett de továbbmehetek :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D most már csak Slash-t kéne +verni de elég kemény... :D + a welcome to the jungle se ment 1.re... xD nah nam baj majd 2. :)
  • Lareee
    nem én csináltam én is csak találtam és az volt az oldalon írva h 1. gameplay... szal 1ből jöttem ide és küldtem...
  • Danus16
    XDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Snexi
    tudom hogy az,csak azon csodálkozom hogy hogy lehet ilyen szar fake képet csinálni