Guitar Hero III: Legends of Rock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kabel15
Van benne valami csak untam az elején azt a sok pofázást és inkább kihagytam :D
Amúgy amiket megvettem videók azokat hol tudom megnézni?
Vagy az csak dísztárgy? :D

BattleTag: kabel15#2672

VRSDM
végig kéne nyomni a tutorialt és nem kéne szenvedni hogy rájöjj :)

u dont have to listen anybody else but me

kabel15
Igen az volt köszönöm :D
mennyit szenvedtem mire rájöttem :D

kabel15
Már megvan rájöttem :)

Legend Killer
azt hiszem a space-t kell nyomnod és akkor elszáll a gitárja ja. star power a sima számoknál és battle power talán a battleben? nemtommá.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

kabel15
Hello!

Elkezdtem játszani PC-n a játékkal de Slash-t nem tudom lenyomni.
Láttam videókban hogy néha neki is elszáll a gitárja.
Össze függésben van ez azokkal az ikonokkal amiket menet közbe gyûjtök?
És ha igen akkor hogy tudom ezeket használni?

a technika beleszólt... nem lehet a webcammal videót rögzíteni hogyha van 1 futó alkalmazás teljes képernyõn... :S

Guitar hero fan :)

Danus16
hehe, ezért jó az én billem :D
vékony, és a funkcióbillentyûk kicsik, így a 0 1 2 3 4-et nagyon kényelmesen elérem.

http://www.youtube.com/user/kilipeti

nem azért mondtam... :) de am én is ilyet csinálok és sony vegasal + összevágom! :)

VRSDM
én megfogom az ölembe, mint egy gitárt. így az asdfgh alapból ugrott.
maradtak a funkcióbillentyûk, mivel a számok se jók, azok már túl messze vannak és nem érem el õket.

Gando
ajánlom, hogy a fel és a le nyilakkal pengess (asszem alapjáraton lehet velük) és nekem a húrok úgy vannak, hogy A S D F G H, Space a Whammy, és a NUM 0 a star power, tökéletesen kézreáll nekem, bár én normálisan asztalon játszok billen.

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

VRSDM
akkor kell egy kamera rám, a hitelesség kedvéért,
kell egy kamera az ujjamra a gyorsaság miatt,
és kell egy kamera a monitorra. : D
szép lesz összehozni :P

iomg milyen ujjaid vannak neked??? XD vegyed már légyszi a kezedet is mert erre kíváncsi vok... :) (nem azt mondom h nem hiszem el hanem kíváncsi vok)

én is ezért szoktam külsõvel csinálni mert nekem 2 fps volt... XD :D és nem volt vmi túl élvezetes... :) nah visszamásolom én is az eredeti packot és csinálok mindjárt vidit :)

VRSDM
énis ugyan így csak a kurzoron. 50es combóig elmegyek, utána elvesztem a tempót. olyan 30-60 közöttit tudok lepengetni hiba nélkül. aztán megy tovább. csak épp a komób veszik el. de a zenébe nem hallani a hibát...

Danus16
mégis hogy tod ilyen gyorsan billel?
nagyon szenvedek.
jobb shift és ctrl a pengetés, mutató illetve középsõ ujjal csapkodom õket de nemtudom olyan gyorsan egyszerûen.

VRSDM
szerk.2
felvétel közben 5fps.
szóval marad a külsõ kamera... :)

VRSDM
szerk.1
alapból van csomó olyan pengetés hogy a felsõ 3húr, elég hosszan, azokat nem tudom lepengetni mert a bill... de majd látjátok a vidin. :) szóval azt számoljátok rá erre a 93%-ra :D

VRSDM
nekem ugye csak trainingbe van meg a holiday zene.
de ez lett a vége experten. majd rakok egy frapselt vidit is. aztán döntsétek el hogy ezzel kidobna-e az elején...

Danus16
naigen... énis ott akadtam el.
minden megy addig 4-5 csillagra, erre az meg puff kivág elején nem bírom at empót, és nem tudom megcsinálni :D
azon kívül majdnem minden számot eltudok játszani experten karrierben... még ilyen, hogy One (szóló) meg a raining blood. ott azt az õrült részt nem bírom az intro után.star powert rányomom de hosszú és kivág.

hát ha szerzel 1 eredeti serialt és ujrateszed a játékot akkor nem...

VRSDM
online játékot el lehet felejteni amúgy? : $

Legend Killer
nálam nagy ritkán csinált pár napja. lehet a vírus írtó miatt volt, h ment, le is állítottam és jó volt.
nemtom.
mostanában nem csinálja.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

VRSDM
fire and flames high-on megy kvikpléjbe.
experten pikkpakk kivág.
hájgon kvikpléjbe 76% körüli
experten tréningbe, 63%körüli

gyakorlásban v csak simán nyomod?

vki nem akarja h nekem gitárom legyen már hetek óra várom azt a MÁSNAPRA postázzuk... :/ nah mind1... :S de am milyen szinten játszol??

VRSDM
az egyes szakaszokat igen, a váltás az már macerás.
fire and flames-be vannak ilyen sima zúzdák egyenesen hosszúak. azokra gondoltam spec.

szóval a lényeg, nem a pengetés sebességével van bajom, hanem a bal kezemmel :D

Prince of Máté
gitáron is tekerni kell, nekem már elsõre megy :P

Holiday in Cambodia elejét is???? :O én ott akadtam + expert karrierben... xD nem tudom olyan gyorsan nyomogatni vmiért... pedig ütöm 1000el... xD jó mondjuk Knights of Cydonia se lassú de ott már legalább van star powerem... xD :D és így sikerül eljátszani... :) majd csinálok 1 videót végre +találtam a webcam telepítõ cd-jét szal veszem a kezemet is.. :)

VRSDM
gyors pengetést perfektre lenyomom, a leggyorsabbat is, experten.
a fel és le gomb van. és két ujjal csapkodom ezerrel felválvtva. ennél gyorsabban nem lehet szerintem.

így nem is tudnék játszani xD már az easí is kihívás lenne.. :D mondjuk amúgy is az Danus16 próbálj + eljátszani 1 easy számot fogadjunk nem lesz 1,re 100% mivel a szemed már neked is annyira +szokta az expert gyorsaságát h elsieted... :D non lol nem hittem el havernak amikor mondta h experten 100ra elnyomott 1 +adott számot easyn + 97% lett... XD

meleg volt ma nem bírja annyira a hõt... :) am nekem is szokott szaggatni... de nekem azért mert nincs + a minimum gépigény... xD

Lacee86
Basszus, amúgy ma elkezdett szaggatni a játék nálam, pedig eddig nem csinált ilyet. De ma néha játék közben be-beakad, és eléggé zavaró. Nálatok is csinált ilyet?

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Lacee86
Nem, de nem is titkolom. :)

nekem meg alapon van v,c,x,y,í így is tökéletes

GA-EP35-DS4, E5200 @3300mhz, 2gb, gainward hd4850 512mb

jah és lefty flip off

vehhehehe... :)

Danus16
LOL!

nemtom én sima 0 1 2 3 4-re raktam freteket, pengetés shift és ctrl(termsézetesen jobb shift és ctrl...)

fogtál te már gitárt a kezedben? :D

Prince of Máté
Mivel minden jobbkezes gitáros a jobb kezével penget, ezért a bal kezével váltja a húrokat.

Lacee86
Nem hangzik, rosszul, de az a gond, jobb kezes vagyok, és nemtom mennyire menne ballal, mert ugye itt bal kézzel nyomkodot F1 F2 F3 F4-et igaz?

úristen.. :D + se tudnám jegyezni még szép h nem megy az 5. gomb... :)

próbáld + úgy h F1 F2 F3 F4 F5 és a pengetés a shift és a space.. :) és így az öledbe tod venni a billt! azért jó ha space-re állítod az 1ik pengetést mert a nehezebb hammer on-oknál szükséged van még 1 ujjra és akkor ha a space-el pengetsz még a mutató ujjaddal simán eléred az F5-t.. :) jah és ha sok fret jön 1más után akkor a space-t gyorsabban tod ütögetni... :) próbáld ki sztem sokkal kényelmesebb és évezetesebb így a játék.. :) (az elején 1 kicsit furcsa lesz)

Lacee86
Én billentyûzettel tolom. Nekem az a bajom, h 4 gombbal már egész jól megy, de az 5. gombot és a hüvelykujjamat nehezen tudom belevenni a buliba. Nekem úgy vannak beállítva, h num0 a hüvelykujj (narancssárga), aztán num 789 és a + a kisujjam (a zöld), de igazából csak mediumon tolom egyelõre, 5. gomb és hüvelykujj nélkül.

Legend Killer
ok

Danus16
nem. és a whammy barozás se ad több pontot, csak a star power töltõdik gyorsabban.

Legend Killer
és ez nem is ad több pontot? :D

Legend Killer
ja, ilyesmire gondoltam.
ok, kösz.

Danus16
márúgyérted hogy aközött, hogy strum down, vagy up, van-e valami hangzásbeli különbség vagy valami?
nincs semmi különbség a kettõ közt.

Legend Killer
van különbség fel-le váltás között? jobb, rosszabb?

Danus16
hát mivel ott nem gombot kell nyomkodni pengetéshez,h anem taszigálni XD
és le fel is lehet.
ezért minimum 2x, de sztem még akár többször gyorsabban is lehet kontrolleren pengetni, mint billentyûzeten 1 kézzel.

persze billentyûzeten beállíthatsz 2 gombot pengetésre, és megpróbálod 2 ujjal felváltva nyomkodni õket, az is végülis egész gyors, vagy tervezel rá egy pengetõt(fa vagy fém) és ráragasztod a 2 pengetõ gomb közé...
de azért kontrolleren mégiscsak gyorsabb... ennél a megoldásnál is.

már próbáltam valami pengetõféleséget összehozni, rárakni 2 gombra, de kudarc lett. :D maga a pengetõ se volt túl nyerõ, meg aztán elõször cérnáztam, szigszalagoztam, majd végül odaragaszottam pillanatragasztóval. és késõn jöttem rá hogy csak az egyik gombra kellett volna :D na azóta nem próbálkozok inkább..

Lacee86
Mert kontrolerrel könnyebb?