• Lareee
    #1512: neh azt hidd h az olyan marha 1xű... de persze mindenkinek a saját döntése... én csak elmondtam h neh azt hidd h ha experten guitar hero-zol akkor tudsz gitáron is játszani... xD távolról se...

#1513: persze 1 vasdarabra sokkal több értelme van... amivel még össze is töröd magadat.... én koriztam nagyon sokáig és rájöttem h nem kell nekem leamortizálnom magam... (fark csont törés orr csont törés megannyi seb és vágás ínszalag szakadás + 1 lyuk a vádlimba) ha pályára jársz akkor nem 20k-t fogsz bicóra költeni... haveromnak már 120k-ban van.. +nézheted a srácot a youtube-omon

#1514: elérhető persze de nincs mindenkinek ideje energiája annyit gyakorolni h esetleg 1 santana v slayer v metallica számot +tanuljon eljátszani szal ezt is a példák közé veheted.... mivel h te most 1 ember vagy aki azt mondja h úú de fasza a gh elkezdek gitározni... de lehet h van olyan elmebeteg állat aki azt mondja h de fasza ez a gta elkezdek lopni + gyilkolászni... v de jól veszem a kanyarokat az nfs-ben hátha megy élőben is.... és ehhez még elmebetegség sem kell...

#1515: ps3as gitárt próbáltam pcn de nem megy nem ismeri fel... vmi drivert kér de sehol nem találtam... (bár gh3as gitár volt)