2495
style=\"height:178px; width:796px;\" frameborder=\"0\" scrolling=\"no\">
-
#1535 ? nemtok jól angolul :D. -
Lareee #1534 az internet csodája -
Lareee #1533 jajjajj rossz hírek... úgy látom pcn nem fogok gh4ezni xD -
#1532 20k-ért szted be lehetne szerezni egy használt elektromos gitárt? És amúgy ahhoz mi kell még, erősítő, vagy csak sima hangfal is elég, vagy hogy van ez? Bocs, de nem értek hozzá. :) -
#1531 :D -
Lareee #1530 nekem vh nem esik kézre... -
Lareee #1529 am ha azt a 20k-t elrakod vársz 1 kicsit +int mellé raksz 20k-t akkor már ott vagy h +veheted... :) spórolni kell ebben a szar világban... xD -
#1528 szeretem a géjmet, nem azért szidtam őket, mert utálom, vagy ilyesm. persze, igazad van ebben, értem én a gondolkodás módjukat, de én csóróka vok, aztán örülök, ha összedobok saját erőből 20ezret, akkor már úgy gondoltam eddig, hogy ekkora pénzért a dob és a mikrofon, plusz gitár együtt megfér a géjmmel együtt, de nem és csak ez zavart1"kicsit".
mind1, értem én őket és ettől még resperct, örülök nekik, hogy csinálják a gh-t és jönnek az új és új részek, sajnos nem mind pécére, de lényeg, hogy van. -
#1527 Már régóta tolom, hardon simán, de gy kaki a játék :S -
Lareee #1526 am látom neked is van psp-d töltsd le a rockband-et rá... xD rohadt nehéz... :D -
Lareee #1525 am ez a gépigény akkora hülyeség... xD
-
Lareee #1524 1.: nem az én gitárom volt
2.: ujratettem még a ght is... -
#1523 Bocsi, csak segíteni akartam.
Esetleg próbáld még meg azt, hogy újracsatlakoztatod a vevőcuccot, és bekapcsolod a gitárt. -
Lareee #1522 istenem ne nézzél már teljesen debilnek...
-
Lareee #1521 faszok????? ennél nagyobb bizniszt nem is csinálhatnának.... a gh1-2-t nem használták olyan sokan de a 3al nagyon berobbantak a köztudatba és ezért csinálnak 4et 5öt + kiegészítőket! nah most gondolkozz logikusan van 1 olyan alapötleted amiért több millióan sőt több 10 millióan rajonganak 1értelmű h folytatást csinálsz a játéknak (minden játékkal így van pölö cod crysis nfs gta és még sorolhatnám) és mit próbálsz elérni a folytatással? igen jól mondod h még jobb még szebb még jobban játszható legyen és még nagyobb vásárló közönséget mozgasson +... és ha ez + van akkor annyiért adod a játékot amennyit nem sajnálsz elkérni érte.... és mivel a játék munkálatai is sok pénzbe kerülnek 1 darab "müanyagért" sok pénzt kérnek persze ez végül is csak müanyagok a dob csak olyan müanyag ami érzékeli h milyen erősen ütöd és olyan erősségű hangot ad vissza a gitárban giroszkóp van amivel a music studio állíthatod a gyorsaságát a számnak jah és ez a gitár még el is van látva 5 érintő gombbal is amivel a gyors szólórészeket csinálhatod + a music studio-ban is el lehet vele szórakozni keress rá youtube-on lesz rá pár találat... -
#1520 Nekem eddig 3 ismerősöm vett ps3-as Les Pault az én tanácsomra, és mindenkinél működött...
Be dugod a vevőt a gépbe -> felismeri a gép.
Csinálj egy print screent a játék főmenüjéről, kivi vok milyen verziószámot ír a játék. -
Lareee #1519 1.3as patch-el játszok.... -
#1518 Csak egy patch kell, pl az 1.3-as, nem kell hozzá driver. -
#1517 igen. arról én nem tehetek, h faszok. -
Lareee #1516 #1512: neh azt hidd h az olyan marha 1xű... de persze mindenkinek a saját döntése... én csak elmondtam h neh azt hidd h ha experten guitar hero-zol akkor tudsz gitáron is játszani... xD távolról se...
#1513: persze 1 vasdarabra sokkal több értelme van... amivel még össze is töröd magadat.... én koriztam nagyon sokáig és rájöttem h nem kell nekem leamortizálnom magam... (fark csont törés orr csont törés megannyi seb és vágás ínszalag szakadás + 1 lyuk a vádlimba) ha pályára jársz akkor nem 20k-t fogsz bicóra költeni... haveromnak már 120k-ban van.. +nézheted a srácot a youtube-omon
#1514: elérhető persze de nincs mindenkinek ideje energiája annyit gyakorolni h esetleg 1 santana v slayer v metallica számot +tanuljon eljátszani szal ezt is a példák közé veheted.... mivel h te most 1 ember vagy aki azt mondja h úú de fasza a gh elkezdek gitározni... de lehet h van olyan elmebeteg állat aki azt mondja h de fasza ez a gta elkezdek lopni + gyilkolászni... v de jól veszem a kanyarokat az nfs-ben hátha megy élőben is.... és ehhez még elmebetegség sem kell...
#1515: ps3as gitárt próbáltam pcn de nem megy nem ismeri fel... vmi drivert kér de sehol nem találtam... (bár gh3as gitár volt)
-
#1515 Nem.
Mint az előző résznél, a PS3-as irányítók 100%-osan kompatibilisek!
SZóval a world tourral működik a Ps3-as dob, mikrofon + gitár is, átalakító nélkül. -
#1514 jól rávilágitottál egyébként a tényekre
a messze elérhetetlen dolgokat persze hogy helyettesítjük... lövöldözős játékok. valószínüleg ilyen jeleneteket sosem fogunk átélni életünkben,...
Száguldozás. no igen, ezt saját érdekedben kerüld el :D még ha van is pénzed egy drága kocsira...
de egy gitár.. egészen elérhető közelségűnek tűnik a többihez képest.
bárki vehet gitárt, és bárki megtanulhat rajt alapfokon.
De az is igaz, hogy a Gutiar Hero-t sem kell elásni.
míg igazi gitáron elég komoly tudás kell egy nehezebb számhoz, addig Guitar Heron félév aktív játék után vérprofi lehetsz és egy csomó bitangnehéz gitárszólót lenyomhatsz hibátlanra, teljesen beleélve magad.
Szerintem mind2 jó. Ezért is űzöm mind2-t :D
Egyébként ha választhatnék, hogy veszek valami olcsó 20k-s elektromos gitárt vagy veszek egy gitárkontrollert, hát inkább az elöbbit választom ;) -
#1513 remélhetőleg lesz is munkám :D denehogyaszidd hogy a nehezen megkeresett 10ezreimet egy darab műanyagra költöm xD á persze..
bicóra gyűjtök.
Lacee: rohadtul igazad van :D
Nekem van gitárom, élvezet rajt játszani. bár bénácska vagyok, nem járok gitártanárhoz.. meg hát kis tehetség is kell hozzá. és sok türelem.
de gitározni nagyon nagy élmény :D -
#1512 Nincs köze a valósághoz, de autós játékkal játszom, mert nincs eszembe venni 100 milliós autót és 300-zal menni vele; lövöldözőset játszom, mert jó esetben eszemben sincs a várost járva egy uzival gyilkolászni; de gitározni, IGAZIBÓl hm... miért ne lehetne megtanulni? Ki tudja lehet h nagyobb élvezet, még ha nincs is több ezres tomboló videoközönség, de ott van a saját elégedettséged és esetleg a rokonaid, ismerőseid, barátaid stb. elismerő szavai. Komolyan mondom, kipróbálva ezt a játékot, eszembe jutott, mi lenne, ha lenne 1 igazi gitárom... nem lenne rossz. -
Lareee #1511 mit vártál h majd 10 v 20k-ért hozzádvágnak 1 dobot 1 gitárt + 1 mikit... :D szép is lenne de vmiből a neversoftnak is + kell élni... :)
#1505 am + nem értem h h jön ide h ennyiért már veszel 1 igazi gitárt... ha játszol 1 gta-val pölö elkezdesz gondolkodni h veszel 1 uzit??? XD mert akkor nem szeretnék veled 1 városban lakni... v ha repülő szimulátorral akkor repülőt v h megy ez??? értsétek már + EZ 1 JÁTÉK!!!!!!!!!!!!!!!!!! semmi köze a valósághoz.... -
Lareee #1510 óóó h mindig ez a hülye pénz pénz pénz.... itt a nyár van rakat munkalehetőség.. :) -
#1509 ja, én is így vagyok vele. eddig megvettem volna, de így minek? -
Lareee #1508 feltettem újra a costum packot... 1.re smoke on the water:
-
#1507 az, basszák meg hogy kell egy vagyont kérniük egy vacak műanyagért meg egy kis elektronikáért.
én nem engedhetem meg magamnak, hogy akár egy szaros kis gitárkontrollert vegyek... de az az igazság, ilyen áron nem is kell.. vannak értelmesebb dolgok. nekem jó billentyűzettel.
dob meg nem kell végképp... bár hatalmas élvezet lehet, de... -
#1506 az, basszák meg. úgy lenne a normális, ha minden együtt lenne. -
#1505 Hát 50000 Ft-ot én biztos nem adnék ki erre... Jól el lehet vele szórakozni, nem azt mondom, de ennyi pénzből inkább vennék egy igazi gitárt, és azon próbálnék meg ügyeskedni. -
#1504 Kicsit szánalmas! -
sakal6 #1503 pc-re csak a gitárt készítették el amit tartalmaz a doboz, dobot pedig a ps3-s verzióból lehet beszerezni és átalakítóval megy én ezt olvastam -
#1502 Információ
Fontos tudni:Csak szoftver. Gitárt vagy egyéb kiegészítőt nem tartalmaz.
ez a cdgalaxis konzol verziójánál van írva. pécére is seggek lesznek kiadni gitárt, v dobot? mer akkor faszom... honnan vegyem meg azokat? -
#1501 -
#1500 Nem, az a full bundle!
A sima Bundle elvileg a gitár + játék, (legalább is konzolnál) de itt nem írják, hogy mi tartozik bele. -
#1499 Amazon[e]
Amúgy miért ennyire olcsó! Mit takar a PC-s Bundle? Nem egy gityó, dob, mikrofon és egy játék? :O
Mert ez 80dollárért! Hmm... -
#1498 Az fasza. És amúgy te hogyan állítottad be a billentyűket, melyik gombokra? -
#1497 gereppá!
ah de várommár! -
#1496 Amazone:
Szal elvileg 22-én WT Pc-re ^^