• VRSDM
    tudod hogy énis viccelek. am.
    Laree:
    (énis pontokba szedem akkor a válaszom aztán le van zárva)
    -a kép régi, okés ez van.

-nem érdekel a myvip stb. faszság, "sok feltünési viszketettséges itt éli ki magát" . bocsánat de a lejebb linkelt képeden pont megtalálható minden feltünési viszketekséges jellemvonás ( ánus mouth-us, kakilós pózban pucsítusz, képem homályus, telefonom tükörben félképet kitakarusz) na mindegy. mégegy ellentmondás tőled :) de ne akadjunk fennt a részleteken.

-milyen én kedvemért? én nem kértem hogy mutogasd a barátnődet, szóba se hoztam, megmutattam az enyémet mert akiről te beszéltél őt még csak nem is láttam élőbe.

-azt se kértem hogy sorold fel hogy milyen modell meg táncos meg nem sorolom. nekem eddig 1barátnőm volt. 2,5 évig, 20éves fejjel ez jó arány a többi nem volt barátnő, mivel akkor még gyerek voltam, az tiniszerelem volt.

-nem a szám számít hogy hányas elismerem. de az egész testalkatod+babaarcod+trendivagyokdiszkósfocishajammal egyéniséged nem éppen egy ketrecharcosra hajaz.

-a tévésre rosszu emlékeztem tényleg. de azért a felvágás megvolt ;) (nekünk sokkal nagyobb van )

- " én sose jövök a háttérrel " ... nem is érdekel hogy interneten ki mit tud összehazudni / ha igaz is akkor meg felvágni rá.

-a zenéket úgy raktam hogy áthozta haver pendrive-on és a data mappát cukker pakker felülírtam.

ja, és egy búcsúkérdés : )csak kiváncsi vagyok hogy hány éves vagy, és hogy a barátnőd mennyi. nem sértésből de tényleg megesz a fene...

és béke ;)