Guitar Hero III: Legends of Rock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Legend Killer
sztem nem az én világon. World Tourra gyúrok, megszeretném venni mindenestül és akkor majd ott gitárral.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

tényleg benne vannak gyakorlásban a számok de csak az utolsó rész számai... most pihenek 1et mert leszáradt a kezem... xD

Guitar hero fan :)

teláltam 1 rohadt jó számot... vis a szólók jók benne... 😊 (1.re)

ha gyakorolsz rá akkor 1 bizonyos idõ után 1xûbb lesz... és ha már megy mediumon akkor érdemes gyakorolni hardon... az még nem olyan nehéz... ott + lehet szokni az 5. billentyû használatát...

én nem használom és kész.... mert pölö nem fogok szóló közben más gombot nyomogatni... elég a szólóra koncentrálni... ezért jobb gitáron játszani mert ott csak fel kell rántani... 😊

Legend Killer
ja

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
TUDOM 😄DDDD.... csak õ utána, ha elgyepál, akkor zúzza, mint állat és nekem a végén ilyet nem enged, pedig ász lenne 😄.

a szóló pedig oké, de azért nehézre nem váltok, mer nekem a raining blood mediumon is kurva nehéz, meg a battle Lou ellen.

Prince of Máté
Dede, nagyon is számít a star power!
Ha 4x-es szorzód és aktiválod, 8-as lesz 😊
Szal dupla annyi pontod lehet! Hülyeség nem használni...

VRSDM
ha eljutsz a szólóig úgy hogy már nincs szivatós bigyód akkor õ nyert.
ki is írja hogy az elõtt kell elgyepálnod.

u dont have to listen anybody else but me

játsz olyan számmal akkor amiben sok a szóló... v válts nehézséggi szintet és hidd el 1re érdekesebb lesz... 😊

Legend Killer
ja, tom ezeket, de neki van a végén ilyen bónusz rész, v nemtom, szóval, ha nem sikerül legvégén legyõzni õt, akkor addig csinálja, amíg akarja és nekem nincs ilyen, pedig jó lenne 😄.

amúgy tudom a star powert meg mindent és le is gyõztem má persze régen.

nah tom morellot lek kell gyõzni úgy h el kell találni az összes fets-et és akkor kapsz ilyen plusz cuccokat (star pover gombjával aktiválod) és ha lemegy neki pirosba akkor nyertél... és am + az pont azért van a végén h ne legyen döntetlen... 😊 odáig nem szabad hagyni eljutni...

jah és látod nekem jobb a % neked + a pont... 😊 szal számít a star power... 😊 am + nem versengek 😊

Legend Killer
ok, kösz a választ.

arra értem, hogy battleben van egy ilyen csont és rajta a koponya középen és, ha elmész a legvégéig azon a mércén, akkor vége. Tom Morello ellen easyben úgy van, hogy a végén mikor legutoljára õ jön, akkor elgitározhatja sokáig és úgy gitározik le engem... na mind1, nehéz elmagyarázni 😄 és olyat én nem tudok úgy, legitározni ellenfelem, csak hibába hajszolni és így nyerni.

Danus16
érettségi közbe meg ne ilyenekkel törõdj xD GH-ban versenyzés..

http://www.youtube.com/user/kilipeti

Danus16
majd esetleg xD
egyébként nem verseny ez édes fiam, ne ugrálj itt nekem
jó pillanatomba voltam, nem voltam fáradt, azért sikerültek valszeg ilyen jól.
egyébként legtöbbször elsõre sikerül minden a legjobban XD nemtommér. utána már csak rontok... FoF-ban nem így van, de GH-ban igen. vannak jó és rossz pillanataim.
szóval majd holnap-holnapután megcsinálom részletezve is lefotózom.

jah és ez 3adjára... 😊 kár h 48as szab harcot kell tanulni... xD😄

hát ha van idegrendszered +csinálni akkor persze h be lehet rakni... 😊 am + tom morrelos kérdésedet nem értem h mire gondolsz... :S

nekem volt ps2-m de amikor volt még gondolatban se volt guitar hero most + már csak psp-m van és jövõ hónapban majd az xbox...😊 am + nyomj 1 részletezést és +látjuk ki nyomott le többet... 😊

Legend Killer
nekem senki nem válaszol?<#rinya><#rinya>

Danus16
starpower nehidd hogy annyit dob 😄 csak többször volt 4-es szorzóm sztem 😄 de tök mind1, naggyábú egy szinten vagyunk, és ez jó.
egyébként meg hidd el, én legelsõre nyomtam és legeslegelsõre hallottam a számot is magát...
Eddig nem tudtam milyenek ezek. de mind2 tetszik megkell hogy mondjam 😄

de neked van PS2-õd is nem? szal te játszottál már GH1-el meg 2-vel

GH3 banda? 3-an gitároznánk vagy hogy XD
kiállunk színpadra angykomolyan billentyûzettel a kézzel, és LETS ROCK xD hatalmas kivetítõn menne a játék, hangfalból meg üvöltene a zene xD
The Keyboard Rockers
ez lehetne a banda neve xD

am én talán alátudnék egy kis rendes gitárt is nyomni mert valamennyire tudok rajt játszani 😄

Legend Killer
vki az én hsz-aimra válasz?

és gh3 battlekben Tom Morelloénál az teccik, h mikor néha napján legyõz 😄D, akkor ott a végén csomó ideig tudja zúzni a számát és így death lesz nekem. de én mér nemtom ezt csinálni a végén vele? :@ tökjólenne.

VRSDM
az ovodában meg mindig meghúztam Iwci haját mert tetszet... <#zavart2>

nézz 1 kicsit visszább és majd +látod h van 1 rakat olyan szám ahol nekem jobb a százalék neki + a pont! mivel én nem használok star powert....

Legend Killer
jahm és song editort akartam írni.

Legend Killer
son editorral belehetne tenni a Panzerliedet is?<#idiota><#hehe>

németek indulója volt.

Legend Killer
kellene1gh3 bandát alapítanunk és csak azokat a számokat nyomni élõben és az összes többi gh rész számait is belevehetnénk<#idiota><#idiota><#hehe>.

azé tettem be az idiótás szmájlit, me csak viccbõl mondtam, nehéz lenne élõben és nemtom vannak-e olyan bandák, akik csak és kizárólag más híres bandák, vagy inkább más, híres, már visszavonult bandák számait nyomják.

VRSDM
azért vannak jobb pontjai, mert több százalékot ért el. 😄

nah majd ha +tanultam még 2 töri tételt újranyomom... de am ezek 2.jára sikerültek így... jah és tod h én starpower nélkül játszok... 😊 szal azért vannak jobb pontjaid... 😊

Danus16
nah tessék, itt a válaszom:

mindegyik szolisztikus mûfajba van, szal mind2 bejött nagyon 😄 De a Billion Dollar Babes külön jó volt. csomó lassú hammer-on és pull-off, az ilyeneket nagyon szeretem. ezeken lehet a technikát tanulni.

Danus16
az, de hát ha nincs téma :S

csekkolom majd ezt a 2-t is 😄

nagy a csend... :S

VRSDM
nekem igen 😄

Danus16
hát nem, sajnos nem

VRSDM
menj practice-t ott a régiek vannak 😉

Danus16
az szemétség xD
volt asszem 90%-om vagy tán még afölött is sikerült 1x-2x. deaz tényleg cudar. idõzítése legalábbis, nehéz eltalálni a hangokat, pedig azt hinnéd a helyes ritmusba lököd.

demost nemtom lejátszani mert régi GH-s pack rajtvan

VRSDM
mélyen tisztelt expert játékosok. megnézék valakitõl egy
cliffs of dovert ; )

Danus16

na, 3. menetre sikerült. kombó se semmi 😄

jah én a telómmal veszem fel és 100-150 mb....

Legend Killer
jaja, állat 😄, de azé nekem teccik, fasza.

Danus16
én meg frapsal veszem fel mindig azt 2gigásak szoktak lenni.
Movie Makerrel egyszerûen betömörítem 50megás WMV-be, azt mehet fel jutábra.
amúgy nekem is 256kbit-es felfele, úgyhogy én is max 30-al tök feltölteni 😄 Mégis elég sok videóm van már youtubeon.

Legend Killer: hülye barom xD de azért keményen nyomja

VRSDM: ekcsöli, csak 2x kell lepengetni de ez már részletkérdés 😄

Legend Killer
vélemény vki?

Köszi szépen a segítséget. <#worship>

VRSDM
akkor options. cheats.
lenyomom a zöldet és pengetsz hármat. akkor unlockol mindent.

De a quickplaybe is csak addig vannak meg a számok. 😞

VRSDM
quickplaybe kell játszani 😉

Hello.
Letöltöttem és felülírtam az alap játékot a Custom Pack-el. Jó is lenne csak a második körbe jönnek a Dragonforce számok és easy-n is minimum expert fokozatú a nehézség. Így nem tudok tovább lépni a többi dalra. Ez direkt ilyen?

Legend Killer

mostmár csak vasárnap lesznek vidik mert 130 mega lett a smoke on the water és még így is +telt a memória és a legvégénél leállt... eléggé lassú netem van (felfele 30al tölt) szal most nem fogok szenvedni vele... de vasárnap igérem felteszem... 😊 ebben issikerült káromkodni szal lehet h csinálok másikat... xD

nem tudom... xD de vmiért nekem a szólók jobban mennek... xD pölö a smoke on the water-ben is a szóló hibátlan csak van a végén amikor jön vmi gagyi összekötés az nem megy... xD majd csinálom a vidit csak msnezek 1 kicsit amég töltõdik a telóm... 😊

Danus16
hogyafrancba xD
nekem az összekötõk hibátlanok de a szólóknál hibázok xD

hogy tudod olyan jól lejátszani a szólókat? nekem mindig meggyûlik velük a bajom.