2495
style=\"height:178px; width:796px;\" frameborder=\"0\" scrolling=\"no\">
-
#1455 Tedd fel az 1.30/31 patchet. -
#1454 Hali
Nincs valami megoldás arra, hogy ekkor pendítse meg a húrt ez a szemét amikor kéne? Mert most olyan, hogy jön a hang és pont jókor pendítem, és mégse fogadja el... Hiába állítgatom azt a vackot a videolaggal mindíg ugyan olyan... már kicsit ideges vagyok :D -
#1453 kicsit eltévedtél XD
nem GH3, hanem G3!!!
3 világhírű gitárvirtuóz csapata.
de egyébként ott az internet :D -
#1452 biztos, nemtommiaz, amit írtál.
de én nem vok nagy über állat fan, csak szeretem a géjmet. -
#1451 ja nem a G3 állt össze, hanem még 3 emberrel alapították a Chikenfoot-ot.
és most turnéznak. de nem jönnek Magyarországra... -
#1450 1. én nem vagyok akkora G3 rajongó, mint inkább Satch.
2. a G3 addig volt jó amíg Steve Vai is benne volt.
3. Nem hallottam róla, hogy idén lenne Pesten G3, de azt tudom, hogy újra összeálltak. -
#1449 wtf, milyen koncert? gh3 számokkal, v mivan? -
Lareee #1448 bocs nem bírálni szeretnélek de nekem a november rain 100%ra megy... az egész nincs + csak amikor a végét veszem most itt van bnőm de felnyomom jútúbra... -
Lareee #1447 hát tényleg nagy g3 rajongók vagytok és még azt se tudjátok h most lesz koncert pesten... (Y) xD -
#1446 FoF - The Egales - Hotel California
FoF - Guns N Roses - November Rain
ha érdekel valakit, itt van 2 új videóm, ez a mocsok szemét youtube nem engedte feltölteni...
Nemtom hogy mért, eddig jó volt, mostmeg "szerzői jogok megsértése" ésakkor audio muted.
ezt a szemétséget... méééért :D pedig nagyon jól sikerültek... -
#1445 :DD -
#1444 elektro tanárom göndör és hosszú hajú és gitározik hobbi szinten.
és sose bontotta ki a haját suliba
szalagatavató után . két info tanár meg ő egy helyszínen volt. az uccsón. namost ott már lehetett vedelni mert nem volt para a kocsizás.
éjfélre odaértük ő már 7től alapozott. kellőképp jóvolt hogy kibontsa a haját és kajak slash : D oltás volt nagyon...
-
#1443 amúgy bírom az énekes, mikrofonos csávót a géjmben. Néha úgy lóbálja a mikrofont és ugrál körbe, mint egy bakkecske, hogy a mikrofon álvány végével majdnem leüti Slash fejét.
Slashel nyomom mosmá csak, me Slash rulz, Midori is jó, de mosmá csak Slash.
és mindig olyan érzésem van, mintha véletlen lecsapná Slash fejét :D. -
#1442 Enyéim pedig:
Pat Benatar - Hit Me With Your Best Shot
Social Distortion - Story of My Life
Alice Cooper - School's Out
Heart - Barracuda
Rage Against the Machine - Bulls on Parade (bár ez nem annyira, de ez is jó)
The Killers - When You Were Young (de ez se annyira :D)
AFI - Miss Murder (ez nagyon kedvenc! :D)
Rolling Stones - Paint It Black
Black Sabbath - Paranoid (nagyon kedvenc)
The Sex Pistols - Anarchy in the UK (jóez, de az énekes hangja az annyira nem tetszik elején :S :DD)
Sonic Youth - Kool Thing
Weezer - My Name Is Jonas (nagy kedvenc!)
The Dead Kennedy's - Holiday in Cambodia
Scorpions - Rock You Like a Hurricane (kedvenc)
Guns N Roses - Welcome to the Jungle (kedvenc)
White Zombie - Black Sunshine (nagy kedvenc, tudja vki honnan tölthetném le? me nekem Rob Zombie van ezzel a címmel és az teljesen más :'( )
Tenacious D - The Metal (kedvenc)
Slipknot - Before I Forget (IMÁDOM!)
Disturbed - Stricken
Eric Johnson - Cliffs of Dover (tetszik, de nem nagy kedvenc)
Iron Maiden - Number of the Beast (nagy kedvenc :D)
Metallica - One
The Devil Went Down to Georgia (kedvenc, de a géjmben zúzósabb sztem :S)
ennyi :D
-
#1441 én kedvenceim:
Always with me, always with you
Big Bad Moon
If I Could Fly
Made of Tears(szigorúan a 2006-os live, a studiófelvétel nem olyan szép)
One Big Rush
Satch Boogie
Summer Song
Surfing With The Alien
The Meaning Of Love
Until We Say Goodbye
Up In The Sky
Super Colossal (ez is csak a 2006-os live)
Midnight
G3 - Smoke On The Water
G3 - Rockin in the free world (ezannyira nem jó, de itt énekel, és tök jól csinálja :D)
The Extremistbe tökjó a szájharmónika riffje, meg Big Bad Moon-ba is az a harmonikaszóló :D -
#1440 szerk1
egykét kedvenceim tőle...
aki még szemezgetni szeretne... erre tessék.
na ilyen zenéket hiányolok a játékból... -
#1439 vanbenn :D world tour-ban Satch Boogie
nemmondod teis Satch rajongó vagy :D
már pár éve élek-halok érte :D rongyosra hallgattam a számait. akkora rajongó vagyok. amiket tudok gitáron játszani részleteket, fele tőle van :D
állandóan nézek koncertfelvételeket, eszméletlen az az ember.
tényleg a legnagyobb gitárkirály :D senki se veri. annyira gyönyörűek a számai, és annyira vérprofi....
szívesen találkoznék vele, állítólag a koncertjein mindig olyan különös érzés uralkodik. nincs tombolás, szolid ujjongás és taps van, de mindenki teljesen ámulatban van végig.
És elvileg nagyon melegszívű és szimpatikus ember, már akitől hallottam aki találkozott vele személyesen.
és ezért vagyok inkább a FoF-ért odáig, mert puppetz-nek egy csomó Satch száma van FoF-ra :D
és most fogja rls-elni az If I Could Fly-t, amit alig várok :D Egy Made of Tears kéne! a 10perces koncertfelvétel, ami 2006-ban volt. Megvan az a DVD, azt is többször végignéztem már :D -
#1438 rájöttem mi a gitárhiró legeslegeslegnagyobb hibája!
hogy nincs benne JOE SATRIANI ZENE ... : O -
Lareee #1437 nah lezsibbadt az ujjam de 90%fölé mentenm... xD
-
#1436 nekem sem enged mindent.
egyedül azt nem hogy az F1 mellé, ha nyomom azF2őt is akkor semmi mást már nem vesz be. beveszi az F1-F3-F4. et de ha F1+F2 van akkor kanyi : D és többet már köszöni szépen nem:P -
Lareee #1435 persze h ki lehetne csak nekem nem mivel nem lehet sok 3hangot lenyomni 1xre -
#1434 geci unalom volt mire végigment.
bár még sok a hiba. olyan 95-re kb. ki lehetne gyúrni, de egykét rész ígyis van ami követhetetlen...
-
#1433 ja -
Lareee #1432 1.: a barátnőm imádja az ilyen myvipes szarokat és felőlem úgy rakja fel magát ah akarja (látom rendszeres olvasója vagy a napiszarnak)
2 ha te be rakod én is tessék
3 látod ezért vagy ilyen nem élted ki magadat... ez majd vissza fog köszönni
4 a hajam már régen nem ilyen és közelébe nem vok focinak amióta inszallagszakadásom volt és ezért még ha akarnék se tudnék focizni rendszerességgel babaarcomról nem tehetek ezt dobta a gép és nem is akarok ketrecharcos lenni ;)
5 bassza+ arról se tehetek de nem az én pénzemből van szal qrvára semmi közöm hozzá
6 én nem fogok és nem is akarok hazudni háttér van de magam oldom + a gondjaimat és nem is kezdek el 1ből rinyálni
7 ok csak ami nekünk van abban qrvára nem ez van
8 a korom az elég valószinű ha 1 kicsit visszaolvasol írtam h töri tételeket tanulok... szal ebből kiszámítható am a barátnőm velem 1 idős -
Lareee #1431 elég nekik h ha negy nem kell h retkes legyen... :) de ha ez +van lehet más kő gazdag hamarabb fognak téged választani csak juss el odáig h lássák... :D -
#1430 tudod hogy énis viccelek. am.
Laree:
(énis pontokba szedem akkor a válaszom aztán le van zárva)
-a kép régi, okés ez van.
-nem érdekel a myvip stb. faszság, "sok feltünési viszketettséges itt éli ki magát" . bocsánat de a lejebb linkelt képeden pont megtalálható minden feltünési viszketekséges jellemvonás ( ánus mouth-us, kakilós pózban pucsítusz, képem homályus, telefonom tükörben félképet kitakarusz) na mindegy. mégegy ellentmondás tőled :) de ne akadjunk fennt a részleteken.
-milyen én kedvemért? én nem kértem hogy mutogasd a barátnődet, szóba se hoztam, megmutattam az enyémet mert akiről te beszéltél őt még csak nem is láttam élőbe.
-azt se kértem hogy sorold fel hogy milyen modell meg táncos meg nem sorolom. nekem eddig 1barátnőm volt. 2,5 évig, 20éves fejjel ez jó arány a többi nem volt barátnő, mivel akkor még gyerek voltam, az tiniszerelem volt.
-nem a szám számít hogy hányas elismerem. de az egész testalkatod+babaarcod+trendivagyokdiszkósfocishajammal egyéniséged nem éppen egy ketrecharcosra hajaz.
-a tévésre rosszu emlékeztem tényleg. de azért a felvágás megvolt ;) (nekünk sokkal nagyobb van )
- " én sose jövök a háttérrel " ... nem is érdekel hogy interneten ki mit tud összehazudni / ha igaz is akkor meg felvágni rá.
-a zenéket úgy raktam hogy áthozta haver pendrive-on és a data mappát cukker pakker felülírtam.
ja, és egy búcsúkérdés : )csak kiváncsi vagyok hogy hány éves vagy, és hogy a barátnőd mennyi. nem sértésből de tényleg megesz a fene...
és béke ;) -
Lareee #1429 srácok inkább versenyezzünk trough the fire and flames-ben expert leglassab így biztos nem lehet csalni :) kezdem:
-
#1428 de vannak nagyon rendes és édi lányok, akik nem ilyen seggfejek, mint a legtöbb.
mert amit most felsoroltál, azon lányok többsége seggfej :D. -
#1427 okés
MISS MURDER, A KEDVENCEEEEEEM!!!!!!!! az a take this life -
#1426 dehogynem tárgyak.
tárgyak akiket vonzza a sok pénz, a kabrió, a gyerekmentes élet és a retkes fasz... :/ -
Lareee #1425 #1408 ez kérlek 1 2007es kép... xD de felőlem linkelheted nem non érdekel a myvip az iwiw + az ilyen faszságok semmi értelme... sok feltünési viszketettséges itt éli ki magát... lassan már ez az általános ismerkedési forma h bejelöllek iwiwen nekem is csak azért vannak iwiwen képeim mert kerestem 1 rokonomat és kép nélkül nem igazolt vissza... xD jah és ha más keresni szeretne a becsületes nevem Keresztes Larion... nem hinném h velem szeretnél versengeni barátnő téren.... ;) volt már modelltől a táncos lányon keresztül fősülis, hülye okos szép ronda szőke barna fekete vörös lila rózsaszín... minden féle... de csak a te kedvedért mivel rátapintottál a gyengémre (sör) teszek 1 v 2 képet a végére a mostani bnőmről... am + nem a szám számít h hanyas a karom... hidd el sokan becsülték már le....
#1409: a videón nem látszik...
#1410: szivesen elmegyek... mivel bnőm cegléden lakik és minden 2. hétvégén ott vok ezért majd vmikor +ejtjük csak írj privátot h mikor és hol :D am jó zsidó vagy... xD de nekem a busz ingyen van
#1412: olvasd el az elejét és am + ah már sokszor leírtam konzolon fogom nyomni csak még gyüjtögetek... :) mivel 1ben akarok mindent +venni és 1 kicsit nagy kiadás... :$ (xbox+gh4+rb2 csak játék+gh3+gh2+ghm+logitech x540 h hangzása is legyen) szóval kell még idő de majd csinálok unbox vidit... :) és ha +lesz minden akkor várok jelentkezőket 1 gh-s estére kell 1 dobos 1 basszus gitáros és 1 énekes szóljon akinek van kedve hely van aludni... :) (békés megyében lakok)
VRSDM én sose jövök a háttérrel ha keménykedni akarok a hátteremmel (ami még sose fordult elő pedig voltam már cinkes helyzetekben) akkor nem őket fogom hívni de ha verekedni akarsz akkor felőlem én nem vok 1 félénk szar ha kell neki mek bárkinek legyen bármekkora állat ha olyat tesz ami nekem non nem tetszik.... am igazad volt de nekem nem így rakta be a zenéket... és ha leírod h te h raktad be őket +próbálom én is...
erre kérek még 1 választ és utána OFF
#1422: ők döntik el de néha segíteni kell nekik... ;) xD pl alkohol v levetkőzni meztelenre na jó nem ne kövessétek a példámat... xD (bár hatásos ha +felelő adottságaitok vannak)xD
-
#1424 Hát, fel kell még nőnöd... s hidd el, máshogyan fogod látni a világot!
Én sem nőttem, fel, pusztán sok a 'felnőtt' ismerős!
Danus: Take This Life: Bónuszban van, előadó: In Flames -
#1423 take this life? azmelyikis XD
legend killer: ifgazad van egyébként :D csak poénkodunk -
#1422 a csajok amúgy se tárgyak :P.
ők döntik el kit választanak. -
#1421 azt senki nem ad.
egy biciklit talán megér valakinek.
am. verseny. take this life.
ki penget le többet a nótokból :P -
#1420 lál
de akkor inkább sok millát kérj. -
#1419 xD -
#1418 na héka! :D nem úgy megy az.
a hugom viszont eladó. 16. még őszinte a sikolya. jó nevelést kapott! rendes kislány. egy wethepeople envy bmx-ért bárkinek odaadom egy körre!
nem vicc. ez nyílt téma.
anno meg akartam rettyinteni a szomszéd kiscsajt, de a bátyja nem hagyta, aztmondta egy simsonért vihetem. hát nem volt simsonom
most én is eljátszom :D -
#1417 LOL
:D -
#1416 XD
befizetek rá