style=\"height:178px; width:796px;\" frameborder=\"0\" scrolling=\"no\">
-
Lareee #1425 #1408 ez kérlek 1 2007es kép... xD de felőlem linkelheted nem non érdekel a myvip az iwiw + az ilyen faszságok semmi értelme... sok feltünési viszketettséges itt éli ki magát... lassan már ez az általános ismerkedési forma h bejelöllek iwiwen nekem is csak azért vannak iwiwen képeim mert kerestem 1 rokonomat és kép nélkül nem igazolt vissza... xD jah és ha más keresni szeretne a becsületes nevem Keresztes Larion... nem hinném h velem szeretnél versengeni barátnő téren.... ;) volt már modelltől a táncos lányon keresztül fősülis, hülye okos szép ronda szőke barna fekete vörös lila rózsaszín... minden féle... de csak a te kedvedért mivel rátapintottál a gyengémre (sör) teszek 1 v 2 képet a végére a mostani bnőmről... am + nem a szám számít h hanyas a karom... hidd el sokan becsülték már le....
#1409: a videón nem látszik...
#1410: szivesen elmegyek... mivel bnőm cegléden lakik és minden 2. hétvégén ott vok ezért majd vmikor +ejtjük csak írj privátot h mikor és hol :D am jó zsidó vagy... xD de nekem a busz ingyen van
#1412: olvasd el az elejét és am + ah már sokszor leírtam konzolon fogom nyomni csak még gyüjtögetek... :) mivel 1ben akarok mindent +venni és 1 kicsit nagy kiadás... :$ (xbox+gh4+rb2 csak játék+gh3+gh2+ghm+logitech x540 h hangzása is legyen) szóval kell még idő de majd csinálok unbox vidit... :) és ha +lesz minden akkor várok jelentkezőket 1 gh-s estére kell 1 dobos 1 basszus gitáros és 1 énekes szóljon akinek van kedve hely van aludni... :) (békés megyében lakok)
VRSDM én sose jövök a háttérrel ha keménykedni akarok a hátteremmel (ami még sose fordult elő pedig voltam már cinkes helyzetekben) akkor nem őket fogom hívni de ha verekedni akarsz akkor felőlem én nem vok 1 félénk szar ha kell neki mek bárkinek legyen bármekkora állat ha olyat tesz ami nekem non nem tetszik.... am igazad volt de nekem nem így rakta be a zenéket... és ha leírod h te h raktad be őket +próbálom én is...
erre kérek még 1 választ és utána OFF
#1422: ők döntik el de néha segíteni kell nekik... ;) xD pl alkohol v levetkőzni meztelenre na jó nem ne kövessétek a példámat... xD (bár hatásos ha +felelő adottságaitok vannak)xD