• Danus16
    én is FoF-on tanultam...

Nézőpontkérdése, hogy melyik a nehezebb... Van, amiért a FoF a könnyebb, van amiért a GH.
    Pl. FoF-ban HO-PO-oknál ha összevissza nyomkodjuk a gombokat, de közbe eltaláljuk azt a hangot is, amit kell, elfogadja. Viszont ha nem így csináljuk kissé nehéz.. GH-ban meg szinte siklik az egész, a HO-PO-okat egész jól lehet vinni. Bár ott meg figyelni kell, nem lehet akárhová nyúlni.
    A GH-nak ugyanolyan a sebessége mindig, FoF-nak meg változó... Sok hülye meg azzal szórakozik hogy felgyorsítja és úgy eltalálni vmit is katasztrófa. pl ez a puppetzhero mindig felgyorsítja a számokat. átláthatatlan az egész :D

http://thepiratebay.org/torrent/4142544/Guitar_Hero_3_Custom_PC__Rock_Band_Edition%5BSnakkii%5D
    http://thepiratebay.org/torrent/4130986/Guitar_Hero_III_PC_Custom_Pack_(GHI-II-80s-Snakkii)_GENERAL

Tessék. a régi GH-s pack biztos, hogy gyorsan jön, nekem átlag 100-al jött, a másikat nem tudom, nem innen szedtem. sok szerencsét hozzá :D

Jah, jó az Aerosmith, bár régen nem nagyon tetszettek a számai, de most már meg fogom szerválni, mert jó dolog. Jó benn a gitár nagyon. Bár én most már a World Tour-t várom nagyon!

Ha ilyen profi vagy, hogy smoke megy full hibátlanra 1 hangot kivéve, akkor miből gondolod, hogy nem tudnál gitározni? :D Ritmusérzéked bőven megvan, pontos is vagy... Én is tök suta voltam, aztán minden nap gitároztam egy kicsit, és úgy lehet fejlődni.. a gitározás rengeteg gyakorláson alapul. anélkül nem tudsz fejlődni. Talán a legnehezebb, amit le tok nyomni, az Jerry C - Canon Rock refrénje. :D De nekem csak akusztikusom van.

Amúgy meg, ha elfogadsz egy tanácsot, vegyél új bill-t. Nekem Logitech Classic 200 van, és tökéletes. mind az 5 fretet le lehet pengetni egyszerre(frets: 0 1 2 3 4, strums: enter, shift(GH-ban enter helyett ctrl. whammy meg az É betű. mindent tudok így whammyzni, mind az 5 hangot egyszerre akár). Olcsó bill(3500ft), és kényelmes, lapos, halk.
    Szal nagyon imádom :D