style=\"height:178px; width:796px;\" frameborder=\"0\" scrolling=\"no\">
-
szerintem gitározik is.
Ekkora tehetséggel. ujjkordinációja messze fölülmúlja az enyémet, könnyen menne neki :D
Hát mért nem gitározol, ha szeretnél :D Én se járok tanárhoz, csakv ettem egy gitárt, aztán tanulgatok tanulgatok magamtól.
Amm, Lareee-nek igaza van, Hard és Expert a legélvezetesebb... Így visszagondolva Easy és Medium dögünalom, lassú, és nem is pontos. Amíg experten egy durva szóló van, addig easyn 1 bundot kell lenyomni és azzal végigviszed. Szóval szerintem úgy van értelme ezt a játékot játszani, ha megtanulod hardcoreba. például egy Smoke on the Water experten majdnem megríkat, annyira gyönyörű az a szám. De easyn meg nem tudnám élvezni, elaludnék rajta :D
Van 2 spec mod GH3-ra, Snakkii csinálta őket. nemtom milyen nemzetiségű a gyerek, de fennvan a torrent piratebayen stb.
Az egyik packban a rock band számokat portolta át, másikban meg a GH1, 2, '80-asakat, plusz még hozzárakott pár számot.
Nekem mind2 megvan, de a régi GH-s pack nagyon nagyon üt :D Imádom. Abban van benn Smoke on the Water. 160dal van a packban asszem, és én most azt tolom folyamatosan :D