Glory of the Roman Empire 2 a.k.a. Imperium Romanum
  • Yag
    #16
    Kijött :) és megy is szépen. Tetszik hogy nyomtak a grafikai igényeken ami szerencsére nem ment a gépigény rovására ... szerintem. Azért azt egy kicsit hiányolom hogy hamár vannak napszakok - legalábbis realtime változik az időjárás és a napszak is - az árnyékok iránya ennek függvényében nem változik. Csak simán besötétedik és kivilágosodik. Ez nem von le belőle de hozzátett volna még egy kis élményt ha működne :)

    A játékmenet a három különböző küldetés lehetőséggel érdekes. Kiváncsi leszek milyen nehézségi szinteket dobtak bele. Volt olyan GotRe 1 pálya amivel nagyon megszenvedtem vagy érdemben el se tudtam kezdeni.
    Nálatok mi a tapasztalat ? A Kocsmában pusmogó emberek igényeit mennyire tudjátok minimalizálni ? Nálam volt egy pálya amibe Circus Maximust és Kolosseumot kelltt építeni hogy akármit csináltam állandóan nagy volt az elégedetlenség. Mentek a gyújtogatások állandóan. Persze a prefektusok résen voltak és egy házat se sikerült leégetniük a roszembereknek. Nektek hogy tetszik az új katonai rendszer ?