10990605341231393056.jpg
  • alma2
    Hatarozottabban mar kezd hasonlitani egy autos jatekhoz, az 1.0-hoz kepest. Mar nem is erzem, hogy egy 5000 loeros sugarhajtomuves csodajarganyban ulok :)
    Bar gondolom jelenleg tized rangu meg a grafika, meg a korites, menu stb, de remelem van egy-ket jo izlessel megaldott ember is a hatterben, mert a latvany ami fogad az tenyleg mintha egy programozo cicomazta volna fel az egeszet, finoman szolva is szornyu :)
    -Lehet, valahogy allitani, ha jol vettem ki a fu kirajzolasanak a tavolsagat, mert boven a latotavon belul jelenik meg, igen zavaro !Egyszer csak a barna domboldal bezoldul stb.
    -Talan picit sokat elakad az utszeli homokban, legalabbis neha nem ertem miert nem moccan, a grafikaban nem indokolja semmi.
    -en is abba a taborba tartozok akik egyelore nem tudnak megbaratkozni ezekkel az arnyekokkal. Egyszeruen zavarja a szemem, meg az uv zold fak is :)
    - Ez a logitech hulyesege, hogy a spring dumper-nel kell allitani az ffb erejet ? Mas jateknal akkor miert nem igy mukodik ?
    -Menuben ne kelljen mar minden allitas utan entert nyomni, eletemben nem lattam ilyet, kozben a beallitas mar elotte is el bizoyos esetekben. Kaosz.
    -Nem tudom honnan szedte az informaciot, hogy a Lcd monitorom 100 Hz-en is mukodik, de felve valtottam fel 1680-ba, mert alatta folyamatosan 85,100 Hz-et mutatott. Jo miutan az ember bevallalja a kockazatot, hogy nesze neked 100 Hz max kikapcsol es sose latom tobbet a jatekot, utana tudatosult csak bennem, hogy azt kulon is lehet majd utana allitani, es addig nem el az elozo beallitas mig ki nem lepek a menubol, mashol persze nem. 0 logikus mukodes.
    -Ha csak ekkora elorelepes lesz majd az 1.2-ben mint most van az 1.0 . 1.1 kozott, es nem telik el kozte fel ev, akkor jo iranyba indultatok el :)