10990605341231393056.jpg
  • brutaldt
    Lac coo-nak igaza van.

Tudom, hogy az első 3 béta eléggé "melegváltásban" érkezett egymás után, de ezt nem tudjuk folyamatosan garantálni. Egyrészt azért, mert ez is időt emészt fel, és általában azért jobb a békesség, hogy azzal tudjuk foglalkozni, amivel igazán kell.

Nem gondolnátok napi szinten hány kérdés, problémák-hibák, vélemények érkeztek be, melyeket pusztán átnézni is napi több óra volt.
    (vagy éppen itt a fórumokat nézegetni, vagy válaszolni)

Márciusban igyekszünk kidobni a 2.0-át, addig még valamikor lesznek screenshootok is.
    Sajnos nem ez az egyetlen elfoglaltságunk, pénzt is kell keresni, mert ugye ezért nem kapunk semmit (remélhetőleg csak egyelőre).

Annyit még elmondhatok, hogy átdolgoztam a grafikát, a textúrákat.
    A növényzet sokkal jobban "térhatású" lesz, mint a korábbi verziók voltak.
    (Már talán nem 4 színű... :D)

A bétaverzió a jelenlegi pályán kívül kap még egy murvás pályát, és a későbbiekben egy Trabantal bővül a választék. Az összkerekes verdákat egy Lancia Delta fogja majd képviselni. Ezt nem tudom mikor fog elkészülni, folyamatban van. (Nem csak a modellt kell megcsinálni, hanem a fizikát is be kell állítani, ami a szimu bonyolultsága miatt eltart egy darabig, mire elég jó lesz.)

A felsoroltak várhatóak a továbbiakban a bétába. További bővítés a bétákban nem várható, az azt követő verzió már a teljes verzió első kiadása lesz.