-
ez a beszurudo feny sok jatekban van, bar szerintem mindegyikben statikus, de kit erdekel, nem all ott az ember 2 orat, hogy a nap arrebb menjen es ellenorizze, megmozdult-e valami :)
A gridben is van olyasmi effekt, a demoban levo varosi palyan is.
Bar en nem vagyok aszfalt parti, de ami nagyon hianyzott a rbr-ben nekem, illetve csak par helyen volt megvalositva az utegyenletlensegek, marmint grafikai oldalrol. Mindenki tudja, menj ra a sotet foltra mert az valami arok, kitapasott nyomvonal, ami megtartja oldaliranyba is a gumit, de remelem itt ezek mind lathato dolgok lesznek, nyugtass meg ! :)
Akkor szerintem mindenkinek az alla leszakadna, ha lesz benne multi, es az elozo emberke pusztitasa maradando lenne. Gondolom lattad a legutolso segarallyt, ahol vegre belesuppedtel a sarba, hoba, grafika szempontjabol mindenkepp. A jatek kaki volt, de azert turtam benne a sarat egy ideig es gyonyorkodtem :) Hatalmas elmeny lenne latni, ahogy a sarban latszik kicsuszott a masik az arokba stb. Ha ehhez sok kakao kell, akkor a negyoldalu fak is elmennenk melle, mert azt a kutya nem nezi 10 perc utan foleg, ha mar tud vezetni. Az ilyen autos jatekokban a szem 90 %-ban az utra oszpontosit, altalaban annak is a legtavolabbi reszere, en a mindent az utra, ut melle latvany parti vagyok :)
Aztan ha mar ket mag is igen sok gepben, ha kakao kell, akar a masik magot is lehetne hasznalni valamire, ha jol lattam az pihen szepen a jatek alatt.
Oke, hogy "szurke valosag"-ot adod vissza, de ha nem a helyi kiserdorol mintazza az ember, hanem nekunk picit egzotikusabb tajrol, akkor ami nekik szurke valosag, az nekunk elkepesztoen szep valami, mert kevesen lathattak meg olyat. Jo par eve tenrrriffen fent a hegyekbe olajfak kozott rallyztam a kolcsonautoval valami 1.4 es fiat volt :) , tenyleg nem jutottam levegohoz ugy amultam-bamultam. Az eghajlati adottsagai miatt ott aztan minden volt ami kell egy jatekba, kozben 1 nap alatt korbe lehet menni, egeszen a tengerparti sziklas utaktol, a felhok feletti, jeges havas utakig. Egy jo kezikameraval egy eletre eleg otletet lehet gyujteni, hogy is nez ki a termeszet. Olcsobbik, megoldasa megnezni par youtube-os rallys videot :)
Ennyi almodozas eleg is lesz mara tolem :)