• fflx
    #72
    valoszinuleg nem is lesz, mivel a zart forraskodu programok sajatja, hogy ha a fejlesztok nem aruljak el, hogy tudnak a hibarol, akkor az nemigen fog kiderulni addig, amig ki nem javitjak.

    nyilt forraskodnal altalaban a teendok es kivansaglistak is publikusak szoktak lenni, ezert nincs ertelme takargatni.

    "#19 strogg - 2007. nov. 17. 16:27
    Aki ismeri a nyílt forrást az nagyon jól tudja, hogy a kocepció az, hogy bugos,hibás,nyűgös, de a ADD KI! mert letöltik, javítják,ötleteket adnak, stb... Ez így van a nyílt forrás létezáse óta."

    Azert ezt igy kijelenteni... Csak egy pelda: amikor uton volt a postgresql 8.0, akkor pl semmi konkretum nem volt a megjelenesrol. Valamikor csinaltak egy feature stop-ot. Onnantol kezdve fejlesztettek, majd bugot vadasztak. Volt jopar beta, es akkor jott ki a final, amikor a fejlesztok mar ugy ereztek, hogy keszen van. Termeszetesen volt utana patch, nem is egy. De, hogy szandekosan hagytak volna benne bugot... szerintem nagyon nehez ezt elkepzelni.

    Nem is ertem a firefoxnal miert kapkodnak. Akkor kell kiadni, amikor keszen van. Persze kell egy jozan hatar, mert hat ugye igazabol sosincs kesz, de a 700 az gombocbol is sok.