• haxy27
    IE7 + IE7Pro kiegészitő

/Idézet/
    Mert:
    - indítás után azonnal látom hogy új gmailes levelem jött ( gmail manager) nekem nem is kell semien böngésző az OP rendszer alapból tudja, csak tudni kell hol állítod be.
    - nem nincsenek tele az oldalak hülye villódzó reklámokkal ( adblock plus ) IE7Pro még az adblack plusnál is jobb és sokkal joban testre szabható.
    - kapásból átméretezhetem az oldalon látott képeket (image zoom ) Sok értelme van inkább le töltöm és szerkeszthetem is.
    - központilag tárolom a kedvenceimet és bárhonnan használhatom ( foxmarks sync. ) IE7Pro kiegészitövel szintén tudja az IE7 is
    - alul kényelmesen látom hogy hol tart egy letöltésem ( download statusbar ) ez tényleg elöny IE7tel szemben, mert az IE7 az kölön ablakban és a tálcán százalékban írja ki hogy hol tart.
    - az oldalakon lévő szöveges linkeket valódi linké alakítja ( linkification ) IE7 alapból tudja jobb egér gomb és ugrás a címre ugye.
    - ha akarok egérkattogtatás nélkül böngészhetek ( cooliris ) Ezen funkciót még ff ben sem kerestem
    - olyan skint rakok fel amelyik legjobban tetszik- - tiszta értelmes dolog ezért aztán tényleg jó mert skinelhető

Szóval gyakorlatilag ick semmi újat nem írtál amit az ie7 ne tudna. kivétel skin.