• lck #22
    Oké, köszi hogy vetted a fáradtságot és összeszedted a ff kiterjesztéseim operás megoldásait. Valószínüleg az is van hogy a megszokás nagy úr, ezért sem akar sem a megrögzött IE, sem a ff használó másra attérni. Természetesen ha a ff valamiért megszűnne, nyilván Operát használnék.

OFF
    Látom jól benne vagy az Opera témában, lenne egy kérdésem hozzád:
    Engem nagyon zavar hogy az Opera az előző látogatott oldalra való visszalépéskor nem frissíti az oldalképét. Pl: Sg fórumban ha a kedvenc témámban új üzenet érkezik akkor az pirossal megjelenik, ha a fórum főoldalra belépek. Ha megnézten a témát és visszalépek ugyanide az ff alatt szépen észrevétlenül frissül ( mert már ugye nincs új üzenet ) az Opera viszont továbbra is hozza a tárolójából a korábban elmentett oldalképet ( a piros új üzenetekkel ) Most nincs fenn Opera ezért pontosabban nem tudom megírni hogy hol, de tudom hogy beállítható az hogy minden oldal betöltődéskor frissüljön, de így meg nagyon lassúvá válik a visszalépés az előző oldalra. Ha roszmájú akarok lenni mondhatnám igy könnyű a világ leggyorsabb böngészőjének lenni. :) Erre van valmi megoldás ?
    ON