• Zivos
    Nezzuk a masik oldalt. En is "kemenyen" warezoltam olyan 5-8 evvel ezelott. Akkor a net is mas volt, es a programok is "picit" rovidebbek voltak. 56k modem, 4k -ert 19-07 kozott korlatlan kapcsolat. Ment is egesz ejszaka a gep, es? Meg tudtam nezni amiket leszedtem? Tudtam jatszani vele? Hihetetlen, hogy valaki akar 2-300 GB -t kepes megnezni havonta. Vagy az nem dolgozik/tanul, hanem 7/24 -ben a szamitogep elott ul. Elottem leirtak, hogy ezek az arak egy atlag felhasznalora ervenyesek, ha jelentosen kilogsz ebbol a korbol teljesen jogos a korlatozas, vagy lehet tobbet fizetni. Most a havi forgalmam Skype nelkul olyan 2-3G lehet, ha sokat MMORPG -zunk + Skypen dumalunk, akkor legyen 5G. Ja es most leszedtem a WOW -t kozel 4M, de ezt altalaban megoldom mashonnan, ez egy kulonleges eset volt. Nem kell a legujabb filmeket allandoan letolteni, hogy masnap elmondhasd: Ez egy akkora fos volt ... Es ezert a velemenyert - amit mellesleg 100 kb -bol megtudhatnal, egy kis utana olvasassal - elment mondjuk 4G. Es nem kell varni a letoltesre sem, mert 10 perc.