• Darth Sith
    "A teljesítmény és a kompatibilitás rengeteg gondot okozott a vállalati és magánfelhasználóknak egyaránt."
    Nekem nem adódtak ilyen problémáim, ami kell, minden fut rajta, sőt jópár program sokkal gyorsabban. pl Photoshop CS3 gyorsabb avagy játékoknál ugyanazon a gépen XP-hez képest Vista-n pl 10-20%-kal gyorsabban fut a supreme commander, amely azért már érezhető különbség.

" negatív tapasztalatok visszafogták az érdeklődést. Erre jött még rá a fagyások, leállások, valamint a magasabb fogyasztás ténye"
    Fagyások? fél éve van fent a Vista és eddig még cask 1-2 alkalommal fagyott le, akkor is az én baromságom miatt, metr 64bites Vista-ra 32bites win2000/xpre írt progit telepítgettem és a Vista titlása ellenére felraktam. A rendszer stabilitása nálam speciál sokkal jobb mint az XP-nek, töredék annyiszor fagy le és beton stabil.

Azt elismerem hogy voltak/és vannak a Vista-nak gyermek betegségei. De gondoljunk vissza az XP-re, amikor kijött 2001-ben. Akkori hardverekhez képest, szintén brutális hardver igénye volt és közel nem volt ennyire stabil és megbízható mint a vista most. Az XP is az SP1 de inkább az SP2 után lett megbízható oprendszer. A vista meg már naggyából most hozza ezt. Cégeknél megértem h várnak az első service pack-re, én is ezt tenném. De magán felhasználóknál szerintem gond nélkül elfutna, stabilan, fagyás mentesen.