Dany007#14
Háát nekem ebből nem lesz problémám úgyérzem :)
Szinte soha nem nézek Tv-t. Mármint RTL vagy Tv2 höz hasonlót. Nemazért, mert teccik ez a csiri csálé felhozatal, amikor a piripócsi kisból előtt szült kutya hírét is úgy felsztárolják mintha épp a 3. VH kezdődött volna el.
Csak egyszerűen semmi olyan film nem megy ami érdekelne vagy amit még ne láttam volna. Egyedül a hiradót nézem meg, bár ezt is inkább neten keresztül, mivel adásidőben pont más dolgom van. Amúgy meg Discoveryt meg National-t szoktam Tv-ben nézni. Mást nemigazán. Filmeket meg vagy letöltöm vagy kölcsönzőből.
Szal abszolút nincs gondom a reklámokkal a TV-ben :D
De ha adnának normális filmeket, és kevesebb Balázs showt meg mónika shówt, ahol magyarország mocska felvonul, akkor talán még nézném is.
De pl karácsonykor szinte minden évben budspencer filmeket adnak. De már évek óta...Nem volt az olyan rossz film, talán valamikor a 90-es években láttam utoljára, de minden évben leadni egy 20 éves filmet...nevetséges... Nembeszélve a gagyibbnál gagyibb sorozatokról...És akkor ottvannak az értelmetlen idióta vetélkedők...ááh kész :) Régebben legalább ez színvonalasabb volt pl a Mindent v. semmit-re gondolok.... De azóta csak a felhajtás megy, minnél látványosabb minnél nagyobb hűhót csapni azt kész...