• Imperat
    Helló mindenkinek. Végigolvastam a cikket, amit igazán érdekesnek találtam, bár kissé aggasztónak is. Kíváncsi volnék, hogy azok a növények valóban jó minőségű terményeket tudnának e produkálni. Sajnos a mezőgazdaságban mostanság, és még sok más helyen is tendenciává vált a génmanipulált élelmiszerek termesztése. Ezek az élelmiszerek pedig az esetek egy jó részében roszabb minsőégű, vagy éppen roszabb ízű termékeket hoznak, nagyobb szaporulat, és terméshozam mellet. Remélem azért még egy kört körteízű marad, egy eper pedig nem lesz alma méretű. :)

Az ember meg egy érdekes dolog. Mint ahogy ezt ez a fórum is bizonyítja. Kivállóan szórakoztam az olvasottakon. Én magam gondoltam már régen jártam az sg.-n és itt mindíg írnak érdekes dolgokat, és azért valljuk be némiképp bulvár jellegű cikkek is megjelnennek, de nagytöbbségben komolyabb tudoményos témákról esik szó, amik olyan egyszerű emberek számára is jelentenek némi érdekességet mint amilyen én vagyok XD
    ÉS az ide tévedő emberek egy jelentős része nem olvassa el a fórumot, legalábbis én úgy vélem. De már bocsánat, valaki aki erre ráér, hogy úgy mond "csírákat" oltogasson, valahogy nem hangzik túl hitelesnek. Bár minden bizonnyal van némi igazság is abban amit állít. De akkor is igen érdekes. Én ugyan nem fogok ide visszanézni soha többet nekm fölösleges mondani bármit is. További szép napot. És elnézést, hogy olyan exibicionista voltam, hogy nem bírtam szó nélkül elmenni emellet. :)