A fotoszintézissel játszanak a tudósok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ember meg egy érdekes dolog. Mint ahogy ezt ez a fórum is bizonyítja. Kivállóan szórakoztam az olvasottakon. Én magam gondoltam már régen jártam az sg.-n és itt mindíg írnak érdekes dolgokat, és azért valljuk be némiképp bulvár jellegû cikkek is megjelnennek, de nagytöbbségben komolyabb tudoményos témákról esik szó, amik olyan egyszerû emberek számára is jelentenek némi érdekességet mint amilyen én vagyok XD
ÉS az ide tévedõ emberek egy jelentõs része nem olvassa el a fórumot, legalábbis én úgy vélem. De már bocsánat, valaki aki erre ráér, hogy úgy mond "csírákat" oltogasson, valahogy nem hangzik túl hitelesnek. Bár minden bizonnyal van némi igazság is abban amit állít. De akkor is igen érdekes. Én ugyan nem fogok ide visszanézni soha többet nekm fölösleges mondani bármit is. További szép napot. És elnézést, hogy olyan exibicionista voltam, hogy nem bírtam szó nélkül elmenni emellet. 😊
A cikk címében szerepel: "játszanak a tudósok" . Amivel eddig játszottak, az sem volt veszélytelen <#csodalk>#csodalk>
Amúgy meg mi igen jól tûrjük az efféle ultimátumokat! 😄
Várunk vissza.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Évek óta fórumozok az sg.hu-n. Voltak konfliktusaim, de a kurvaanyázásig még egyetlen sem jutott el.
Most szünetet tartok, kb. egy hét múlva fogok még ide benézni. Ha ezt a samebadi nevû idiótát még mindig itt találom, ígérem soha többet nem fogok erre a fórumra írni.
Kara kánként folytatom tanításom.
Ezt lehet ûzni professzionális szinten, ha ennyi ambíciód van. :-)
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
A képmutatást meg honnan vetted, mire gondolsz pontosan?
Kérem a moderátorokat, hogy rúgják ki innen a a <#kocsog>#kocsog>öket. vagyis alkalmazzák a mesterséges, jobbító szándékú szelekciót.
on
Az viszont mindenképp dícséretes, hogy ennyire a szíveden viseled az emberek sorsát. Nem gondolkodtál még valami segítõ pályán?
Lehetséges egy olyan jövõbeli katasztrófa, amelyet csak akkor él túl az emberi faj, ha nem avatkozik bele mesterségesen a mutációkba.
Tulajdonképpen amit tnm írt.
Vagy pedig a mesterséges beavatkozás is ugyanolyan véletlennek számít egy jövõbeli megjósolhatatlan katasztrófa szempontjából?
ki vagy te nekem, hogy megmond mit csináljak? he? 😄
És valóban olcsó crt monitorom van, nem gondoltam hogy be kéne szereznem valami újabbat, drágábbat, nehogy a gépemre költött pénzzel egyenes arányban elkezdjenek fogyatkozni a haverok.
Azért viszont külön köszönet, hogy megnyugtattál, 8 évnyi dohányzás nem okoz tompalátást. Nagy kõ esett le a szívemrõl. :-)
kis elmebeteg. ha réd sem hederítenek, az a baj, ha meg megmondják neked, hogy egy kis sz..r vagy, az a baj. bejösz ide, és ahelyett, hogy köszönnél, vagy valamennyire hozzájárulnál a fórumhoz elkezdesz személyeskedni, kötözködni, ugatni.
nA, HÚZZ INNEN ,DE GYORSAN!
és, hogy csatlakozzak 😄 mert ugye én leszarom mit írsz
a kurv@ anyád... 😊
Eszik vagy isszák?
<én még mindig jól szórakozom>én még mindig jól szórakozom>
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ki az a pöcs?
és te?
Igen, mert ha valaki nekiáll barkácsolni a saját génállományát, attól még kint ugyanúgy zajlik az evolúció, és az majd eldönti, hogy a mesterségesen megejtett beavatkozás zermészetes körülmények között milyen eredményre vezet.
Én már amúgy tudom is, hogy mit csinálnék magammal, de nem mondom el. :-)
sok kis hozzá nem értõ senki löki itt a nagyobbnál nagyobb baromságokat. én a laikus agyvérzés környékén vagyok attól, amiket ide leírtatok...
menjetek gyerekek labdázniinkább, vagy szánkózni! oké... olvassatok cikkeket, mert jó, de ne gyakjátok egymást a neten keresztül... aztán amikor nem lesz elõtted a képernyõ, akkor majd nem fogsz megszólalni sem mi?
éljen a poliadenozindifoszfátribopoliamid!
Ugyan nem szeretném a világot egy szinttel feljebb vinni, de szívesen szállnék vitába samebadival, hogy tudjon rajtam segíteni.
Majd másfél órán belül írsz ide nyolc gyûlölködõ fröcsögõ hozzászólást, amiben mindenkit elküldesz a halál faszára. Arról már lekéstem, hogy elõre szóljak, vigyázz hülyét csinálsz magadból, de talán még nem késõ, ha szólok, a pszichológus még mindig a TB alapellátásnak a része...
SONY PS2; ASUS P535; LG 37LE2; P5B/E6400/3GB KingMax800/8800GTS320/1.5TB HDD/Revo XL2
Bár végülis nem lényeges, nekem8, de nem mondhatod, hogy nem szóltam! 😄
Attól, hogy elveszne a mutáció véletlensége, még ugyanúgy megmaradnak a szelekció véletlen részei. Ha még azt is képesek lennénk befolyásolni. Na akkor irány a fajunk halhatatlansága.
Mert ez könnyen cáfolható.
azt a picsa, most el kéne élvezzek? komolyan, ember, mit gondolsz a világról? akarsz beszélni róla?
PS3 ID: NEXUS0001
"Az ördög a részletekben van elásva!"😉
nexus, hagy szeméjeskedjek
ki a f@szt érdekel??? 😄
Ha a legbutább/legbénábbak nagyrészét kiirtjuk, akkor annyira lecsökken a változatosság, hogy a jelenlegi szintet sem fogjuk tartani és mindenki butává válik. Ha viszont a legbutább/legbénábbaknak jobb feltételeket adunk, mint az átlag, akkor is ugyan ezt kapjuk végeredményül.
Az intelligencia, az emberre jellemzõ képességek nem 1-2 dolognak az eredménye, hanem egy bonyolult/változatos rendszer mûködésének.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs