samebadi#48
na ja :D a másik meg az, hogy pszichológiai értelembe véve, a legtöbb ember , aki idejár (akinek nem inge...) azért jár ide, és szól hozzá, mert ezektől a témáktól fontosnak érzi magát, ergo okot keres arra, hogy valamiben jobb legyen másoknál. a saját looserségét szeretné ellensúlyozni ezzel a belső mondattal "nem baj, én legalább értem a világot"... kurvára nem , a másik az, hogy nem azért írok most ide, mert ilyen kedvem van, nem vagyok sem ideges, sem túl nyugodt, egyszerűen késztetést érzek, hogy embertársaimon segítsek. a tudálékos okoskodó ember aki magát nyomatja, undorító, visszataszítő, és nevetséges. találkoztam már ezzel a fajtával. a legviccesebb ebben az, hogy ő belülről magát fullra okosnak és felsőbbrendűnek érzi, és a többiek legalább ennyire nézik le, a lányok messziről kerülik. ezek az emberek idegesítőek, és feleslegesek. nem kellenek, ide sem, és sehova se. nem szeretnék neveket sorolni, de aki magára ismer, kapjon észhez, és foglalkozzon olyan dolgokkal, amivel tényleg feljebb viszi ezt a ki.szott világot egy színttel.