• szasz85
    1. Lefoglaltak 80 magyar szervert ? Naés. Világszerte van egymillió. Ezzel max a barátok közt jogait védték. Egyébként se használtam még sose magyar torrent vagy warez oldalt.

2. Nem a torrent az egyetlen p2p rendszer. Érdemes kínai oldalakon nézelődni ők ugyansi magasról leszarják a szerzői jogokat.

3. Nagyon sokan nem engedhetik meg maguknak hogy havonta tízezreket költsenek filmekre/zenékre/szoftverekre. Akinek nincsen pénze ilyesmire azt kár is b*szogatni mivel nem okoz semmilyen veszteséget, hiszen ha nem töltené le a cuccot akkor meg se tudná megvenni.

4. A másik kategória aki azért tölt le hogy kipróbálja a dolgokat. Ahogy már
    CybeRick is mondta: TRY BEFORE BUY. Rengeteg programot láttam már amit egy csomó pénzért árultak viszont egy rakás szarral értek fel, viszont ha jó egy program azt megveszem. Eredeti program, valódi előny. :D Hülye reklámszöveg de néha igaz.

5. Sok későbbi szakember az ilyen kalóz programok segítségével lett az ami. Máshogy lehetőségük se lett volna a milliós programok megtanulására.

6. Kiváncsi lennék arra hogy ebben a "dicsőséges" akcióban résztvevő kockadroidok BSA, ASVA, MAHASZ és a rendőrség hivatalos és privát gépeni vajon hány terányi illegális cucc van. Szerintem a srácoknak előbb otthon kéne hogy rendet rakjanak, mielőtt szervereket foglalgatnak.