Tömeges szerverlefoglalás Magyarországon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Apple iPhone, HP-Compaq 6715b Notebook, Google termékek - csak lazán ;)
A Time magazin azért nem mérvadó, 1933 ban Hitler volt az év embere, elötte meg Sztálin. <#wave>#wave>
Baromi ronda ez az új dizájn!
minek vinnének iwiwes servert?istenem:D
sajnálom az oldalakat.én a már pofnál éreztem, h nem az lesz az elsõ!de ahogy a cikkben is van,nem tudnak semmit tenni ez ellen!csak ezekkel a srácokkal basztak ki, akik csinálták az oldalakat!a pofos srác is a torrent oldal mellet más cégeknek is üzemletetett weboldalt-h fizetik meg neki a kárt?
érdekes dolgok ezek!
sztm csak sajnálkozni lehet,ill. uj torrent oldal után nézni:)
ööö...retekegér...!
Javasolnám, hogy viszontakcióként azok, akik torrenten szerzik be a cuccokat, de a jobbakat megveszik dvd-n is, tartsanak pár hónap vásárlási szünetet a lefoglalásokért cserébe. Vagy ha tudnak angolul vásároljanak külföldrõl, most elég gyenge a dollár. Oszt' remélem 1-2 hónap múlva a dvd eladásokat nézve is veregetni fogják egymás vállát a jogvédõk.
ha a Pulitzer díj nem bunda lenne, akkor te érdemelnéd Dani
Creates an "operational unit" of at least 10 FBI agents to investigate intellectual property offenses. It requires the Justice Department to assign a federal prosecutor to Hong Kong and Budapest, Hungary, "to assist in the coordination of the enforcement of intellectual property laws" and allocates $12 million per year.
jo hir hogy HK melett ott vagyunk a dobogon ;)
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Ez a mocskos rohadék volt az aki rámutogatott a szerevergépekre. Még az iwiw egyes szervereit is vitték. nagy cummázás lesz.
Ja és mellesleg SMSWareza van.
Azt mondják õ köpött.
már alig várom , csuda poénosak tudnak lenni az ilyen megnyilvánulások