sylas#24
+még1 hozzászól
ezek az asvanál tuti pénzesek vagy nekik alapból jár minden zene film stb mert ha letöltesz 1 dvd-t és közben nem olcsó 1 dvd
tegyük fel hogy letöltesz x mennyiségű filmet dvdt st akkor azt kb 100évi fizuból sem bírnád állni és most akkor ez milyen ez is pénzközpontú szeretném megnézni fiilmet és nem bírnád + a letöltés hamarabb megvan mint te elmész és megveszed vagy ha neten veszed kölcsönzöd
úgy talán jó lenne hogy kb ilyen 100forintokért vagy has neten befizeted és tölthetnéd de ez sem jó most gondolkozok mert ha én kifizetem akkor tuti vmelyik hivatalos akitől venném csak álca lenne hogy legális hivatalos vagy a kormány nyomatná nekik tuti nem fizetnék így is eleget fizetünk nekik azért mert hogy magyarországon élhessek kész röhej miért nem csinálja kormány hogy mintha saját vállalkozás lenne vagyis lennének saját cégei a kormánynak és abból állna a dolgokat nem az emberekből élősködnének
visszakanyarodva
pár százáért talán elmenne vannak olcsó dvdt múltkor néztem tesco has.ban hogy 200-300fttól ilyen ismeretlen filmek gondolkoztam is hogy ilyen olcsón hogy lehet ha a user írja ki akkor is ott van mennyinél és még ha borítót stb nyomat hozzá többe van neki nah ilyen nagy filmeket is adhatnák 300ftért
elmondanám ha olcsón adnák őket vinnék mint a cukrot és több bevétel lenne mint hogy drágán adják mondok pl-t
haverom ismerősének a telóboltjában olcsóbban adja a dolgokat mint az összes többi üzlet a városban pedig van jó pár és mind1ik kivan akadva rá hogy ő hozzá menne, inkább adja olcsóbban de többet ad el és több a bevétel mintha drágábban adná
olcsóbb és ha vminek kell vmi rendelésre még fél napon belül meg is van holott a többinél csak másnap vagy 2napra lessz meg
szal az emberek a olcsóbbra mennek és gyorsabb beszerzésre vhogy itt is így van a torrentnél csak itt ingyen van de a gyorsaság megvan
hiába zárnak be oldalakat újak lépnek a helyükre mint a bandák vagy szervezett bűn csoportok egyiket felszámolják jön helyettük új
végszó lehet kissé megnyíltam kibontakoztam bocsi érte