462
-
#62 Ebben az egészben az a szánalmas hogy könnyű az internetet szépnek beállítani csak arról feledkeznek meg hogy emberek alkotják, mint a társadalmat. Tehát a társadalomban is van "bűnözés" illegális dolgok stb. Ha a társadalomban nem képesek rendet teremteni hogy akarják az interneten? -
#61 Hát szerintem ebben tévedsz, sokdan megveszik kedvenc játékukat,filmjüket, mégha le is töltötték. -
Carsee #60 Meg mivel tuti nem az veszi a boltokban a lemezeket akik letöltenek, sok értelme nem lenne, mert Magdi anyus ugyanúgy megveszi Gergely Robi lemezét bokott ide, bojkott oda. Az az célcsoport nem a 14-30 közötti internethasználó(letöltős) réteg. -
#59 Szerintem aki torrent oldalról töltött le az idáig sem vett a boltban se zenei cd-t/dvd-t sem játék programot:) -
szotyikaa #58 Nem hiszem ,hogy sokra mennek ezekkel a raziákkal.Levágnak egy sárkány fejet és lessz 3 új :)Legalábbis reméljük :) -
#57 Fél évig csak TV-t nézni/zenecsatornát, te beteg vagy -
#56 Mondjuk aki pénzért árúlja az az orgazda:) Ha már a büntető jogi foglmaknál tartunk:) Te mint végfelhasználó kb olyan helyzetben vagy mint mondjuk az a kápszeres aki a dillertől vette az anyagot. Tudod, hogy illegális és tiltja a törvény de ennek ellenére megveszed és használod. De mivel itt annyi felhasználó volt nagyon kicsi az esély rá hogy bármi bajuk is lesz. -
Robi000001 #55 Magyarországon zenét/filmet szabadon tölthetsz le saját használatra. (A fáljmegosztásnál az lehet a bibi, hogy nem csak letöltesz, hanem fel is). SMS-letöltésnél csak letöltesz, így nem köthetnek beléd... egész addig, amíg bármilyen szoftvert le nem töltesz, mert akkor már baj van... -
Robi000001 #54 Bojkottot kéne bevezetni.
Ha egy kis szervert foglalnak le, akkor egy napig senki se vesz semmilyen játékot vagy zenét vagy filmet. Ha egy nagy szervert foglalnak le, akkor 10 napig ugyanez. 50 szerver? Akkor fél évig :D
Szerintem mindenki kibírja, hogy fél évig nem vesz CD-t/DVD-t, és nézi a TV-t/Mozi-t/zenecsatornákat... -
#53 "megélhetési letöltők" LOL, nem érted? -
Johnny d #52
ja el vannak nyomva, majd egyszer betelik a pohár -
blackgamer #51 ebből a cikkből csak az jön le hogy mekkora hősök a torrent oldalak (főleg a Bmen)
és milyen gonosz emberek a jogvédők
lehet hogy több torrentoldal tulaj érdekeit sértették a lefoglalások, de legalább sok kiskirály kapott egy pofont -
Carsee #50 Hogyan kaphatnának el? Ha parázol a következményektől akkor minek küldsz sms-t az oldalra.
Hidd el nem rád utaznak a zsaruk. -
kernerster #49 Magyarul elkaphatnak? -
#48 Naná, ott még vagy is olyan hülye, hogy fizetsz érte, amivel elismered, hogy pénzért vásároltál illegális kalózárút (afféle orrgazda végfelhasználóként).
Aki meg üzemelteti, az többszörösen sáros, mert pénzért árulja (ez ugye már üzleti szándék) a "lopott" cuccot... -
#47 Nekem az a south parkos rész jut eszembe mikor a gyerekek valami zenét töltenek le aztán jön a SWAT kommandó és elfogják őket, majd a rendőr mutatja nekik ,hogy milyen rossz most Britny Spears-nek,hogy az illegális zene letöltők miatt le kellett cserélni a boeing új modeljét egyel régebbire és a mostani magán repülő gépén nincs távirányítós hifi rendszer mint a másikon, vagy hogy a metallica dobosa a zene letöltések miatt kesereg mert ebben a hónapban nem tudja megcsináltatni az aranyberakásos több milliós bárszekrényét.
A kis emberek meg le vannak szarva.
Most kérdem én, miért fáj a nagy gazdagoknak az ha a kis emberek letöltik a zenéjüket, meg videóikat mert nem tudják megvenni a boltban.
Attól mert lefolglalnak mindent nem rohhannak az emberek máris a boltokba zenét vásárolni.
A kis emberek el vannak nyomva, csak nehogy egyszer be teljen a pohár és egy agyament felborít pár nagy segget. Mint john lenon esetében , nem kellett volna arcoskodnia, le is lett kapva. -
#46 Az a legós vigyori-rabomobil kép nagyon üt! :D -
kernerster #45 Az smsweb is illegális? Jó lenne tudni... Köszi -
#44 Jó lenne, ha még párszáz szerót lefoglalnának, hátha nagyobb lesz a sávszélem a kóreaiakhoz! :DDDD -
Johnny d #43
ezt is sajnálják a szegénytől, ha torrentezni próbál...
arra vhol írták is, hogy legális, nem tudom igaz e -
#42 baz arra énis regisztráltam :o -
Johnny d #41 fuck you -
Neakardtudni #40 Szomorú, hogy a milliárdokat mozgató cégek hogyan képesek saját érdekeik védelmére felbérelni az elvileg semleges állami szerveket; szomorú, hogy a rendőrség tele van dilettáns faszkalapokkal, akik lefoglalnak mindent, amire valamilyen kis BSA-s köcsög rámutat, hogy azon illegális szoftver van.
Nesze neked demokrácia, semmivel nem jobb, mint az egypártrendszer. Ott legalább tudtad, hol az ellenség, itt meg leszedik a home videódat a YouTube-ról, amin a gyereked valami modern pop-sláger fosra táncol, mert megsértetted a szerző jogát... nevetséges. -
RealPhoenixx #39 Frayer:
Hogy ki kopott?? Egyszeru a valasz!!
Nem kell senkinek sem kopnie.
Miert??
Mert az Asva es egyeb szervek, mint a rendorseg, etc szinten warez frissitesre szorul idoszakonkent.
Ez mit jelent?
Azt hogy masfel ket evente mennek tarolni, es mindenbol meglesz nekik a legujjabb. Es ok szabadon hasznalhatnak minden szoftvert amihez hozzajutnak!
Viszont arrol te es a tobbi warezos nem tehet, hogy ezek annyira toketlenek, hogy maskeppen nem tudnak hozzajutni a legujabb cuccokhoz, csak igy!
Szval ne csodalkozz hogy kiszallnak es visznek, a lenyeg: jo ideig ujra nyugi lesz :) -
goger #38 facking ASVA !! illetve idióták :))) ahogy a cikk is beszámol róla itt már annyira elterjedt a fájlcsere, hogy nem lehet tenni ellene, oylan ez mint egy vírus, ki lehet irtani adott területen de teljesen soha nem fog feltünni, vagyis mindig és mindig felélénkül. Ráadásul egyre jobb módszerek vannak, teljessség igénye nélkül kedzetben irc csatikon indult aztán DC msot torrent.
szivesen megkérdezném a jogvédőket, mikor látják már be hogy teljesen felesleges küzdeni ez ellen?
mellesleg a b**hu-n már hónapokkal ezelőtt volt egy topic ami szerint az asva benn van az oldalon. akkor le se szarta senki, mármint nem vette komoylan senki, hát itt az eredménye :S -
Carsee #37 Szerintem aki köpött az már régen nincs az országban vagy inkognitóban tette. -
#36 Most akkor derítsük már ki borította az egészet?
Enyhén szólva be lessz horpasztva az arca, és én szeretnék ott lenni mikor megtörténik. -
syn7h37ic #35 Így van. Sajnos. -
RealPhoenixx #34 Lehet fikazni a warezservereseket, csak hogy tudjatok:
* Miert nem fikazod azon politikusokat es egyeb szemforgato penzforgatokat, akik a te penzedet szedik es viszik kulfoldre, vagyis az a penz nem fordul ide vissza, kifejezetten csokkenti a magyar penzforgalmat es gazdasagot, mig egy ilyen varezos esetben a penz a magyar gazdasagon belul marad (lasd meg OTP peldajat, magyar penz ki kulfoldre, + kulfoldi hitelek felvetele nem kis mennyisegben, ami tovabb rontja az itthoni gazdasagi helyzetet, etc)
* Miert nem azt fikazod aki iszonyu mennyisegu penzd lop szerencsetlen embereket nevesitve a jatekahoz, akiket majd ott is hagy a szarban, o meg eltunik?
* Miert nem azt fikazod aki irrealisan sokat ker egy xar cucca reven, plane hogy koteleznek is teged hogy vedd meg (hozzad legkozelebb allo pelda: szemelyi igazolvany kivaltas /ez esetben az allam erdeke hogy legyen szemelyi igazolvanyod, a te erdeked csak az hogy megkapd ami jar neked, a lenyeg a kotelezettseg, de ott van pl a bankkartyad is, ugyanmar egy rakat melohelyen miert nem adnak fizetest ha nincs bankkartyad?? GONDOLKOZZ/ )
* Bocsi ragozhatnam a sort, de nem akarom magam jobban huzni -
#33 Kapják be. :( -
Boroskóla #32 Ők nem azért.De nevüket nem kellett volna. -
pauly #31 Az a hülye aki fizet érte... -
tunyo902 #30 ncore is leált -
#29 Itt egy benfentes oldala:
http://blog.feree.hu/
Álítólga ő dobta fel az egész bagázst, vádalkuzott hogy ő tiszta maradjon.
Kérlek, cáfoljatok meg, hogy ez nem igaz. -
#28 Baja köpött? Az a CFM-es nagyJani? :D Biztos valamelyik nála hostolt szerver tulaja nem adott neki ingyen letöltést vagy mi? :D
Azért jó lehet, ha a saját szolgáltatód, aki előtte esetleg még meg is nyugtad, hogy nyugodtan warezolj csak nála, nem fog érte szólni senki... erre ő nyom fel :D Igazi paraszt :D ( Gondolom a 3 CFM-es géppel kezdték... )
-
Hobot #27 Ezzel az egesszel csak azt ertek el, hogy a megszokott oldalak helyett masokat fogunk hasznalni.
Es szegeny emberrel, aki nem torrentezik jol kicsesztek, mert ugye nem csak warezszervereket foglaltak le. Bravo. -
Boroskóla #26 Asvánál a barátokköztel pédálóznak
Jobbat nem is választhattak volna,a warez társadalom élbolya van erre a szarra rá kattanva :) -
Akuma #25 "Egy bennfentes elmondása szerint az egyik vidéki szolgáltató Datanetnél elhelyezett, majd most lefoglalt gépén többek között a szolgáltató saját webszervere is futott, illetve 13 virtuális szerver, amin akár többszáz kis cég doménje is működhetett. Mindezt valószínűleg amiatt, mert egy kis forgalmú házi torrentszerver is megbújt rajta valahol a bal sarokban."
Na ez a nem semmi! -
sylas #24 +még1 hozzászól
ezek az asvanál tuti pénzesek vagy nekik alapból jár minden zene film stb mert ha letöltesz 1 dvd-t és közben nem olcsó 1 dvd
tegyük fel hogy letöltesz x mennyiségű filmet dvdt st akkor azt kb 100évi fizuból sem bírnád állni és most akkor ez milyen ez is pénzközpontú szeretném megnézni fiilmet és nem bírnád + a letöltés hamarabb megvan mint te elmész és megveszed vagy ha neten veszed kölcsönzöd
úgy talán jó lenne hogy kb ilyen 100forintokért vagy has neten befizeted és tölthetnéd de ez sem jó most gondolkozok mert ha én kifizetem akkor tuti vmelyik hivatalos akitől venném csak álca lenne hogy legális hivatalos vagy a kormány nyomatná nekik tuti nem fizetnék így is eleget fizetünk nekik azért mert hogy magyarországon élhessek kész röhej miért nem csinálja kormány hogy mintha saját vállalkozás lenne vagyis lennének saját cégei a kormánynak és abból állna a dolgokat nem az emberekből élősködnének
visszakanyarodva
pár százáért talán elmenne vannak olcsó dvdt múltkor néztem tesco has.ban hogy 200-300fttól ilyen ismeretlen filmek gondolkoztam is hogy ilyen olcsón hogy lehet ha a user írja ki akkor is ott van mennyinél és még ha borítót stb nyomat hozzá többe van neki nah ilyen nagy filmeket is adhatnák 300ftért
elmondanám ha olcsón adnák őket vinnék mint a cukrot és több bevétel lenne mint hogy drágán adják mondok pl-t
haverom ismerősének a telóboltjában olcsóbban adja a dolgokat mint az összes többi üzlet a városban pedig van jó pár és mind1ik kivan akadva rá hogy ő hozzá menne, inkább adja olcsóbban de többet ad el és több a bevétel mintha drágábban adná
olcsóbb és ha vminek kell vmi rendelésre még fél napon belül meg is van holott a többinél csak másnap vagy 2napra lessz meg
szal az emberek a olcsóbbra mennek és gyorsabb beszerzésre vhogy itt is így van a torrentnél csak itt ingyen van de a gyorsaság megvan
hiába zárnak be oldalakat újak lépnek a helyükre mint a bandák vagy szervezett bűn csoportok egyiket felszámolják jön helyettük új
végszó lehet kissé megnyíltam kibontakoztam bocsi érte -
#23 Korrekt cikk hajnali 1 óra körül. Köszi.