• Dany007
    Hát ja. Elég durva az eset. Ilyenkor elszoktam képzelni a fijafenét csinálnék ha egyszer az én suliban is lenne ilyesmi. (már vagy 4 éve nem járok suliba) Mondjuk ül az ember az órán, a tanár magyarázza mondjuk az 1867 es kiegyezést, mindenki unatkozik, van aki persze jegyzetel a füzetébe...a nap gyengéden besüt az ablakon, épp kifele nézelődnek a diákok, milyen jó lenne már ha ez az óra is eltelne, ennyivel is közelebb kerülnének a hazamenetelhez (:)) stb stb Aztán egyszercsak benyit egy gyerek, erre mindenki odafigyel mert ugye nem kopogott stb, aztán találomra fejbelő pár gyereket, aztán továbbáll... Azért durva...nemsokmindent lehetne tenni ilyen szituban.
    Ráadásul tök értelmetlenül gyilkolászni...utánna még saját magát is kinyírta...sok értelme volt...Remélem szenvedett!
    Az meg tényleg durva, hogy hogy kaphat egy ilyen ember fegyvert hivatalossan :S
    Az ilyen betegeket v.hogy genetikailag szűrni kéne... Persze ahhoz még kicsit fejlődni kell.
    De ha mondjuk az én gyerekem születése előtt mondjuk 5-6 hónappal kiderülne róla hogy erőssen (hangsúlyozom erőssen) hajlamos az ilyen tettekre, akkor lehet hogy inkább elvetetném a picsába. Mert ha valakibe ilyesmi genetikailag benne van, akkor hiába az ilyen olyan nevelés, előbb utóbb kifog jönni belőle...
    Márpedig vannak genetikai okai az ilyeneknek. V.hol az sg-n is volt ilyen cikk asszem.