• No1Süni
    Őszintén srácok! Melyikőtök fejében fordult meg valaha is az a gondolot, hogy majd én kinyírom az igazgatómat, mert Hitler és Sztálin? Kicsit röhejes, vagy csak nekem. Mert ha tényleg erre hivatkozik, akkor inkább a parlamentben kellett volna lövöldöznie, csak ahhoz nyilván nem volt elég vér a pucájában. Tény és való, könnyeb ártatlan diákokat gyilkolászni.
    Én személy szerint elég nagy CS és egyéb FPS fan vagyok, de még véletlenül sem fordul/fordult meg olyasmi a fejembe, hogy pl. bemegyek egy nagy bevásárlóközpontba és elkezdek szitává lőni mindenkit aki 2 méteren belül van a pumpálós shotgun-nal, mert milyen király mikor pl a Rainbow Six-ben 2-3 métereket repülnek a hullák egy közeli találatom után.
    Ez a srác annyit érdemelt volna, hogy van 2 hónapig feküdjön az ágyban, legyen jó felvekvéses, mindene fájjon és nuku morfium meg hasonló erős fájdalomcsillapító, és akkor lehet hogy elgondolkozott volna rajta (sajna későn) hogy valyon azok a szülők akik elvesztették szeretett gyermekeiket, hogy érezhetik magukat.

Egy biztos, ennek a lövöldözős dolognak sajna egyre többen hívei. Inkább üljön otthon a gép előtt és lőjjön amit akar, de mi a f*sznak szétlőni ÁRTATLANOKAT???
    Ilyen szempontból abszolút nem értem meg a németeket. (gondolok itt az fps játékok szabályozására)