• onimusha
    minek több ram ?? tök máshogy megy az egész ne akard asztali gép sziten komponensenként szemlélni a dolgot, PS2-ben is kemény 4MB van a grafikának és azért elég komoly játékok jöttek ki az utóbbi időben, mostani generációt tekintve x360-ba sima DDR3-as ram van PS3-ba meg rambusXDR ami 3,2ghz-n megy de is teljesen mellékes, Theodoric: ventimod volt a géppel ? nekem több mint 1 éves, de második hónapban ahogy egyre jobban jöttek elő az igy-úgy túlmelegedéses hirek elvitttem és átnyomták a ventit 5ről 10v-re, jah fektetve haszánlom és egyenlőre birja, bár mostmár a vinyó néha kerreg ha leszedem visszarakom akkor megoldódik, és a dvd-drive is néha sipolgat meg PGR4 alatt szakad-késik a zene, de remélem még birni fogja egy darabig :), ps3-m szept eleje óta van meg az olyan halk x-hez képest mintha nem is menne egyenlőre nem volt vele gond, de annak ahogy tudom sokkal alacsonyabb a meghibásodási %-a, visszatérve a cikkhez :), ahoz ,hogy tovább birja nekik is ki kéne dobni egy HALK és jelentősen áttervezett és KICSI x360-t mondjuk 2év múlva.