9788344801201527859.gif
  • vastalp
    Sziasztok!

Most találtam rá erre az oldalra, és megörültem hogy ilyen sok legofan van itt. Így hát én is csatlakoztam, mert mostanában eléggé elkapott a legoláz.

Még gyerekkoromban sokat legoztam, aztán elkezdtünk építkezni és hirtelen abbamaradt. Most már kicsit megnőttem(22) és nyár végén volt nálunk egy kisgyerek és el kezdtünk vele legózni, és visszajöttek az emlékek hogy régen milyen jó is volt, és megnéztem vaterán milyen árban vannak a legók. A kedvenc régi legóm az
    http://www.majhost.com/gallery/brickster4/0-Eurobricks/a6348.jpg
    rendőrkamion volt. És mivel elég jó árban volt gondoltam gyorsan veszek is egy ilyet, mert ami nekem volt korábban az eléggé megcsappant és nem volt meg hozzá minden. Aztán láttam még sok jó "olcsó" legót, és vettem elég sokat. Aztán rájöttem hogy ha ömlesztve veszem az sokkal jobban megéri mert jóval olcsóbb. Így hát a nyári keresetem(diákmunka) gyorsan elszállt, de most van rengetem legom, és épp egy várost készülök felépíteni.
    Amiket vettem ömlesztett legókat először nézegettem legós képeket hogy vajon mit is lehetne kirakni abból a 10-15 kiló legóból, amikor megtaláltam a legókon azt az 5 számból álló kódot, meg egy ruszki oldalt ahol azok alapján megmondja hogy melyik készletekben van benne. Így már könnyebb volt a dolgom. Most hétvégente szabadidőmben legózok, és már sok készletet összeraktam(pl kikötő, rendőrségi kamion, sok tűzoltóegység, technik modellek(F1, markoló, tűzoltó...) , meg sok építkezős anyagom is van, és most az utolsó csomagban több reptér is volt, így lassacskán meg lesz a városnyi anyagom :D

Remélem hallok majd jó tanácsokat, és ha tudok megpróbálok én is jó tanácsokat adni.
    További szép estét.

u.i: Tegnap már begépeltem és a végén kiírta hogy csak 24 óra múlva írhatok először... de sikerült elmenteni :D