• ricsimaster
    Ez így nagyon gáz lenne, már bocsánat de én is tanuló(8.-os) vagyok kicsit nagy szám tech tudással. Na most mi lesz ha ilyenből több lesz meg ott leszek én is ha elvégzem az iskolákat, programozó leszek egy jó pénzes apuka megfizetné hogy törjem fel az iskolarendszerét hogy a kölyke szín 5-ös legyen miért ne tenném nekem is megkéne élnem, tehát megtenném.Így is a gyerek csak játékra használja a számítógépet én az iskolákba elöször az általános számítás technikai tudást veszetném be és nem rögtön bele mindenbe. Minek a gyereknek office 5-8. osztályba???Könyörgöm sok gyerek azt se tudja mi az az oprendszer azt se tudja hogy épül fel!!!Elöször nőjünk fel a tudáshoz aztán majd lehet fejleszteni, ha a gyerek nem érti meg a tudás mit csinál??? Tanár figyeli lesz a főember, most minden tanárt átkell-ne képezni számtech-zsenivé, és az államnak ez hatalmas pénzbe kerülne.Afelöl megértem ,hogy egyszerübb lenne de ne lustísuk el a gyerekünk soha nem fogja meg ismerni dolgokat ha mindent elveszünk tőle.