bvalek2#22
Magyarázd meg nekem, hogy mi értelme építeni olyan marhaságokat, mint az atomtengeralattjáró. Hurcolássza a víz alatt évekig a tömeggyilkos rakétáit, amit különben sem lőnek ki soha, az égvilágon nem jó semmire. Néhány ember meggazdagszik a háborúkból, meg a hadi megrendelésekből, ennél haszontalanabb dolgot még az emberiség történetében soha senki nem csinált. Annyira értelmetlen hülyeség, hogy az ember legszívesebben üvöltene, hogy képes a világ legfejlettebb demokráciája(?) erre pazarolni az energiáit? Az égvilágon MINDENNEK több értelme van, mint ENNEK.
Ha már úgyis tengeralattjáró, akkor lehetne kutatni vele a tenger mélyét, az élővilágot, ásványkincseket kitermelni vele, még üzleti nyereség, könyörgöm, 50 éve nem járt ember a Marianna árokban, azt sem tudják milyen élőlények vannak ott, ezek az eszüknél vannak?
Amerikában 80 millió embernek nincs társadalombiztosítása (nem a Sicko-ból szedtem, még nem is láttam), 40 millióan az afrikai átlag életszínvonal alatt tengődnek, mire mennek a nagy szabadkőműves államalkotó elveikkel? Összedobtak egy rabszolgatartó birodalmat. A szép szavaknál hangosabb volt a hatalomtól tébolyultak üvöltése...