| csillagszuletik.tv |
Webcsillag születik |
RTL Klub.hu |
Sorozatjunkie |
Csillag születik (lap.hu) |
-
De te meg azt értsd már meg, hogy ennek a műsornak nem az volt a címe, hogy Aranyág, hanem az, hogy Csillag születik, amiben elvileg tehetséges emberek szerepelnek és versenyeznek. Na U.Á. biztos, hogy nem a legtehetségesebb. Nála még az közép döntőben, de sztem még az elődöntőben is voltak tehetségesebbek! Mondom ezt úgy, hogy az első szereplése nekem nagyon tetszett. De utánna nem újúlt semmit a műsorok folyamán. Mindíg ugyanazt adta. Bendegúzból pedig nem lehet "megélni". Egyszer poén, kétszer még elmegy, harmadjára meg már irritáló, hogy nem tud mást felmutatni. Az énekesek sem mindíg ugyanazt a számot énekelték. Arról nem is beszélve, hogy a Szabó Gyulával való közös produkciójában a 4 perces műsorszámból elvitt fél percet. Szánalom... Szóval még 1x! Amit egy adással előbb Keleti Andrea kerek perec konkrétan kijelentett - nagyon helyesen -, hogy ne sajnálatból szavazzanak az emberek, az tökéletesen helytálló volt, ez a műsor ugyanis nem a szereplők élet körülményeiről szólt! Ha vulgáris lennék azt mondanám, hogy le van szarva, hogy ki hogy él, én engem nem azért érdekelt a műsor!
Btw: Nem tudja valaki azoknak a zenéknek az előadóit/címeit amik az Atraction műsora alatt voltak?