| csillagszuletik.tv |
Webcsillag születik |
RTL Klub.hu |
Sorozatjunkie |
Csillag születik (lap.hu) |
-
A musort nem neztem, a topic-ot csak kiszurtam, beleolvastam:)
- Az az 1 milla relativ "semmi". A musorvezetok, szerkesztok, bemondok keresnek 4-5 millat havonta;) Szerintem, csak az SMS-bol, musorontent a tobbszorose folyt be. A reklamokrol nem is beszeljunk...
- Az hogy nincs jogsi, nem jelent semmit. Majd most lesz:) A mi csaladunkban sem volt, es nincs is senkinek. Nem kornyezet vedok vagyunk, csak egyszeruen nincs ra penz;)
- De ennel volt rosszabb is. Jo nehany eve, (ha jhol emlekszem) a HP matematikai versenyet egy csaj nyerte, aki kapott is egy fasza szamitogepet. Csak az volt a baj, hogy putriban lakott, es egy dolog, hogy nem volt naluk csatorna, viz, futes, de meg villany sem;/ Vagyis amit tudott, azt gyertya melett tanulta.
Ezt is nevezheti nehany ember "szanalmasnak", de en inkabb azokra ertem, akik normalis, vagy luxus korulmenyek kozott nonek fel, takony tizen evesen tobb szazezer forintos cuccokban rohangalnak, szamitogepet kapnak, de ennek ellenere butak, nevetsegesek es egy sort keptelenek leirni normalisan egy forumba:/ Nem beszelve arrol, hogy a nagyreszuk, meg a Start gombot sem talalja meg a desktopon...