• shad0w
    úristen, nincs jogsijuk? nem is emberek. szálljatok már magatokba egy kicsit bazeg. aki ebben a műsorban tehetséges volt az már vagy befutott (blacktime, attraction, góra) és még felkapottabbak lesznek a műsor által, tehát nyertek vele, vagy aki még nem futott be az most lehetőséget fog kapni rá (kovácsovics, 4 for dane, bíró, valamennyi énekes), tehát nyertek vele. ez a kissrác meg a meséléssel maximum politikusként kereshetne milliókat, most kap 12 millát egy évre amitől rohadtul nem értem mit kell hasraesnetek, elhihetitek nem fognak jobb számítógépet venni a kissrácnak mint nektek van, megnyugodhattok. ez a pénz nekik pont arra lesz elég h ne a legnagyobb putriban kelljen élniük, és a kisgyereknek legyen lehetősége értelmesen tanulni, képezni magát. jogsit meg ha valaki akar szerez a családon belül, ha nem akkor elpasszolják a kocsit.

komolyan nem értem mi a faszért vagytok annyira oda, de baromi idegesítő amit műveltek. remélem mindenkinek sikerül értelmezni azt amit feljebb leírtam, ha nem akkor próbálkozzatok vele párszor, nincs kedvem értelmetlen hülyeségekre, kötekedésekre 50szer válaszolni.