• gibson9
    ne értsetek félre, nem a csillagok ellen beszélek, de nekem kellett volna a pénz leginkább

#1602 "Azért azt elmondanád,hogy ez a Búbánat István mivel adott többet ma, ha többiek hozták a szokásost? Jha,h most nem sírta el magát,pedig közel volt ismét"

jah most nem sírta el magát, hanem elrontotta a számát és a produkció végén 5 percig csóválta a fejét

ÉS MOST SZERETETTEL VÁROM, HOGY LEOLTSATOK EZÉRT A MONDATÉRT, de szerintem tabáninak ez a visszahúzódó, szomorú jellem csak egy szerep volt.. érdekes a megasztárban még nem volt ilyen és biztos, hogy nem válik az ember egy kritikától ilyenné.. ha így lenne, akkor mindenki ilyen lenne az iskola elvégzése után.
    MCDC vagy André jobban megérdemelte volna a győzelmet, de ugye André győzelme esélytelen volt, hiszen a magyar népnek a populáris zene kell és nem ez a fajta opera zene. Szabi gyerek is csak a személyisége miatt volt a döntőben. Durvára nem érdekli az embereket a néptánc és főleg nem az egyéni néptánc. A döntőbeli egyéni produkciója meg minősíthetetlen volt. De ez is valószínű a koreográfus hibája és nem Szabié..
    Végeredményben egyébként meg tökmind1 ki nyert, mert például én a legutóbbi győztesről Árpiról azóta se hallottam semmit, de más kiesettek meg adogatták ki a lemezüket. Mint ahogy itt is ez fog történni.