Csillag születik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
A srác sokkal jobb, mint bármelyik ilyen halálra unható produkció
Ezért is jó a Stroke-s is, akik sztem a legjobbak, mert ilyet még nem láttam:)
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
http://www.youtube.com/watch?v=LOL8-qIYemg
\"A kormány mindig megtartja amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja.\"
nekem még nagyon bejött a Strokes produkciója,meg a Soldiers Crew sajnálom h õk nem mentek tovább.
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
You\'ll never walk alone!
a lényeg hogy a csipkelõdõ, de pont határon megálló, vicces és szórakoztató szövegeivel bennt fog még maradni egy ideig.
inkább hallgatnám õt, mint nézném ahogy egy táncos megcsinálja azt amit ezer egy másik tud az országban.
inkább hallgatnám õt, mint hallgatnám az énekeset, akiket már hallgattam eleget a megaszarban.
szóval. ennyi a véleményem az egészrõl.
u dont have to listen anybody else but me
ugyan az a zsûri
közönség is ugyan olyanokból áll... nem hiszem hogy ezzel sokra fog menni
már most nem volt olyan jó, mint múltkor
u dont have to listen anybody else but me
pl. mikor a csajról beszélt és a pali is ott ült mellette
Mint ahogy a repcsis gyereknél is
de miért nem jutott tovább? Mert vannak bizonyos korlátai, amit már most elért... ennyire képes sajnos az, amit csinál
MCDCnél is unalmas lesz hidd el, hogy végig csak a közönséget fikázza... nincs benne annyi lehetõség hidd el:D
Strokes
MC DC
A gitáros gyerek
Meg a cigyántáncos aki az internetrõl tanulta.
Mcdc is poén de egy idõ után õ se tud újat mutatni...
Enrio Morricone -s dalra gondolsz?
mert azt se jutattnám tovább ---akkor inkább a táncos gyerek ---- hiszen operaversenyt nyert,számtalan fellépése van ,ez már csillag :D nem kell megszületnie még1szer
a produkciót értékeljük és ne azt,hogy mint vagy hogy csinálja---- a produkció egy nagy nulla! --az más,hogy hogyan tanulta :)
de mondom ez is csak gy szöveg lehet,kitudja h valóban netrõl tanulta-e?
olyan énekes viszont ritka, az szerintem nem kevés hangot énekelt, tiszta a hangja is.
ja meg persze hajrá mc dc is :D
fõleg akkor tépem a hajam,ha a döntõbe a táncos/énekes gitárostinibálvány bejut és MC DC meg nem :D
múltkor törtek zuztak,mos hajligattak - lett volna ott még ötlet bõven sztem --
a táncos- -- megtanulta a táncot megmutatja és kész ,ok megtanulta taps :D de aztán neked tetszik is ahogy táncol?(netre felmény rengeteget láthatsz :D
na mind1,bocsi de nekem ez rosszul esett,hogy tovább lépett,kérlek fogadjátok el :D
az nem az az eppilepszia-fílinges cucc, ami egyik részben is volt? :D
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
fõleg ha van egy kis beütésed is hozzá ,vagy vmi családtag - csak elõhozzuk ezt az interneten tanultam dolgot -
egyébként mikor Nóri kérdezte tõle,hogy van még vmi újítás amin gondolkozol? mondta a srác,hogy igen van - és amilyen képet közben vágott :DDDD
am ha olyan nehéz akkor 2 hét alatt megtanul vmi görög táncot?:D (vagy már tudja is?cask azt mondja,hogy hát nehéz volt éjt-napplá téve gyakorolt -.-"
A gitáros-énekes csávó helyett tovább mehetett volna mondjuk a repülõs srác, de ennyi. a zsûrinek meg igaza volt a csajokkal szemben. azt hiszik attól jól lesz egy produkció mert õk csinosak, és rázzák a picsájukat(jó, nem mondom, télleg jó volt, azért dugnám mindent amíg élnek, de az akkor is kevés)
egyébként igaza van internetrõl megtanulni elég nehéz, énis onnan tanultam dnb-t és jumpstyle, hardstyle-t, azokat még viszonylag könnyû, de interneten egy tutorialban mutogatják el lassan hogy hogy kell azt igazából csinálni és utána élõben kell megcsinálnod gyorsanszal nem olyan nehéz... de a cigánytánc az nagyon nehéz.
egyébként hangsulyozom én az elsõ adás alapján ítélkeztem (meg most amit bevágtak) --- mert akkor nagyon gáz volt :) alig csinált pár lépést :D
de remélem nyomattál rá pár sms-t hogy továbbjuttasd!
csak tudod inkább néztem volna a tánciskolai növendék csajokat mint õt :)
vagy inkább elnéztem volna a repülõs srácot :D vagy a big familyt mert ahhoz kell ám gyakorlás,hogy így összetudjanak hangolni egy mûsort :)
Igen, képzeld nehéz. elõször próbáld ki, aztán mond nekem hogy nem érdemelte meg a továbbjutást. Attól hogy könnyûnek tûnik még nem az.
a néptáncos azért jó mert énekes táncos, de az végülis cigánytánc amit õ csinált mondta is a válogatásnál és azviszonylag ritka
---------------
amúgy én hiányoltam belõle azt a csávót aki egy western film dalát énekelte meg egy pár hiányzott is és asszem egyébként a rúdtáncos i továbbjutott, csak lesz még egy adás, mert annyian mentek tovább, hogy nagyon hosszú lenne egy mûsorba, tehát jövõhéten is lesz egy cxsillagszületik elõdöntõ vol2, ami a legszarabb: MC DC nélkül :(:(
én is mondhatok bármit ,azt szülõ megtanít.
am õszintén szted egy ilyen elõadást amit õ is leadott olyan nehéz megtanulni?(csak sokszor megkell nézni a videókat és gyakorolni