4158

| csillagszuletik.tv |
Webcsillag születik |
RTL Klub.hu |
Sorozatjunkie |
Csillag születik (lap.hu) |
-
ha megnézed mondjuk a vivát, ott mi van?? emo, pózer k*csögök folynak ki belőle! úgyhogy ehhez a alkalmazkodva, a Tóth Gabi, az SP, az AFC, a Lola nem fog eltünni egyhamar, mert amíg képernyőn vannak addig eladhatóak.
lehet h én növök nagyon gyorsan de a magyar zeneélet átlag életkora kb 20 év. és ameddig ilyen emberekkel lesz tele a média addig egy Tabári vagy Vásáry nem fog nagy utat befutni itthon. -
undorító, de ő azt hiszi, hogy annyira jó nő
-
DIESEL DOG #1619 Hát én egyenesen hányingert kapok tőle, ahogyan kinéz, most is...
-
Az a baj, hogy tóth gabi nem tűnt el a süllyesztőben (pedig jobb lenne), mert állandóan hallani róla.. persze ettől függetlenül nem tett le különösebben ő se semmit, de mindig látom a tv-ben a hülyeségeivel együtt. Elég idegesítő egy picsa. -
DIESEL DOG #1617 Eltűnt a süllyesztőben, pont úgy ahogy Tóth Gabriella, és a nővére, vagy Oláh Ibolya. -
nem vagy egyedül.. és ami a legfontosabb, hogy azóta mit tett le? :D mert én tényleg nem hallottam azóta semmit róla. -
DIESEL DOG #1615 Visszakanyarodva az előző szériához. Mindenki megtud egy verset tanulni, és mindenki eltudja ugyanúgy mondani mint ahogy azt Utasi Árpi tette.
Szóval... az előző szériában nagyot csalódtam...
Az már más hogy egy Magyar tehetség kutatón egy Szerb nyerjen az már kiüti a biztosítékot. Ne értsetek félre, nincs nekem semmi bajom a Szerb nemzetiségüekkel, csak ez a műsor Magyar nemzetiségű tehetségeket keres.
De most Magyar nyerte meg... -
ne értsetek félre, nem a csillagok ellen beszélek, de nekem kellett volna a pénz leginkább
#1602 "Azért azt elmondanád,hogy ez a Búbánat István mivel adott többet ma, ha többiek hozták a szokásost? Jha,h most nem sírta el magát,pedig közel volt ismét"
jah most nem sírta el magát, hanem elrontotta a számát és a produkció végén 5 percig csóválta a fejét
ÉS MOST SZERETETTEL VÁROM, HOGY LEOLTSATOK EZÉRT A MONDATÉRT, de szerintem tabáninak ez a visszahúzódó, szomorú jellem csak egy szerep volt.. érdekes a megasztárban még nem volt ilyen és biztos, hogy nem válik az ember egy kritikától ilyenné.. ha így lenne, akkor mindenki ilyen lenne az iskola elvégzése után.
MCDC vagy André jobban megérdemelte volna a győzelmet, de ugye André győzelme esélytelen volt, hiszen a magyar népnek a populáris zene kell és nem ez a fajta opera zene. Szabi gyerek is csak a személyisége miatt volt a döntőben. Durvára nem érdekli az embereket a néptánc és főleg nem az egyéni néptánc. A döntőbeli egyéni produkciója meg minősíthetetlen volt. De ez is valószínű a koreográfus hibája és nem Szabié..
Végeredményben egyébként meg tökmind1 ki nyert, mert például én a legutóbbi győztesről Árpiról azóta se hallottam semmit, de más kiesettek meg adogatták ki a lemezüket. Mint ahogy itt is ez fog történni. -
DIESEL DOG #1613 Hát senki sem marad örökké fiatal, de tény az hogy Andrénak különleges adottsága van. Hogy Szirtes Tamást idézzem: André hangja egy új dimenziót nyit. És ez valóban igaz.
Ajánlom mindenkinek hogy egyszer csukja be a szemét, és hallgassa meg úgy Andrét és akkor rá fog jönni hogy Szirtes miért is mondta ezen szavakat... -
DIESEL DOG #1612 Látom nagyon megoszlik a társaság ebben a témában. Most igazából, millió féle érvet és ellenérvet fel lehetne sorakoztatni, nem csak a ma, hanem az eddigi produkciók mellet szólva is.
Ezeket akár holnap reggelig is lehetne sorolni... -
ne értsetek félre, nem andré ellen beszélek.
szerintem Robinak kellett volna a pénz leginkább. -
aki inkább harminc mint huszon :P -
Dean Winchester #1609 "a 30-40 éves korosztálynak lett volna elég ideje"
igen régen is olyan sok tehetségkutató volt mint most ugye?:D
régen is volt tv aminek köszönhetően jobban meglehetett ismerni az embereket? naaaa ne :) -
DIESEL DOG #1608 André egyedi tehetség... -
andré ellen szóljon
hogy bejárta a világot, és ért már el eredményeket zenei téren. -
#1589: "remélem akik itt sokan a TAbánit favorizálják , majd megveszik a 4000 Ftos lemezét ....."
Nem értem mi köze van a két dolognak egymáshoz?! Valaki aki a műsor alatt neki szurkolt annak kötelező lenne megvennie a CD-jét? Ha nem is közülünk, de az országban biztos sokan megfogják venni, és jó kis bevétele lesz belőle :)
#1591: "kíváncsi vagyok mennyire favorizáljátok.... 2 hónap múlva le senn szarjátok majd a nyertest :D most meg még biztosan pezsgőt is bontotok meg ujjongtok az aláírásáért XD "
Comment of the week
-
liverpool123 #1605 Nos szerintem (most lehet oltani), de nem a megfelelő ember nyerte meg a Csillag születik-et.
Egyrészt, már a neve is sugallja, csillag születik, tehát egy max. 20-25 éves válhat csillaggá, a 30-40 éves korosztálynak lett volna elég ideje, hogy bizonyítson, "csillaggá váljon". De talán ez nem is olyan lényeges. a másik annál inkább.
Véleményem szerint, az válhat csillaggá, aki abban amit művel, kiemelkedik a mezőnyből. Most nézzük meg Tabánit, megkockáztatom találnánk több száz embert Magyarországon akik hasonló színvonalon el tudnák énekelni ezeket a dalokat. MCDC abban a kategóriában amit művel kiemelkedik, de valami + hiányzik belőle, hogy egyedi legyen.
Szabi is hétről-hétre fejlődött, de neki még rengeteget kell fejlődnie. Biztosan találnánk rengeteg néptáncost, aki meg tudná ezeket a lépéseket, talán még jobban is csinálni.
És végül André. Szerintem Ő volt az egyetlen a műsorban, aki képes volt újat mutatni. és a legfontosabb EGYEDÜLÁLLÓ a maga múfajában, hozzá hasonlót nemigen lehet hallani. Én őt hoztam volna ki győztesnek.
Ne értsetek félre mind a 4-en nagyon ügyesek voltak, hétről-hétre rengeteget dolgoztak, és mindenki meg is kapta a jutalmat, és talán ezért nem is az a fontos, hogy ki lett a győztes, hiszen mind győztesek már. -
ja értem :) -
DIESEL DOG #1603 Kérlek szépen... neki legalább van letisztult énekhangja amit nagyon jól használ... ez az én álláspontom, meglehet vétózni... -
Azért azt elmondanád,hogy ez a Búbánat István mivel adott többet ma, ha többiek hozták a szokásost? Jha,h most nem sírta el magát,pedig közel volt ismét
-
DIESEL DOG #1601 Ettől eltekintve neki sincs rossz hangja... -
Ez most minek kellett ide? :D Már nem is örülhetünk annak, hogy az nyert, akinek szurkoltunk? :) -
Digitman #1599 A válogatón szerepelt. Egy Elton John számot énekelt, talán az Oroszlánkirályból. A zsűri pont a tolókocsi miatt szórta ki. Az "összhatás" miatt". -
ő is indult a csillag születiken, csak nem válogatták be. -
we are the world-nél ki volt a tolókocsis faszi tudja vki??? tiszta Lionel Richis volt :D -
Mert neked ez számít? Szerintem inkább az a lényeg hogy milyen zenét játszanak, és azt bizony jól csinálják :) -
Get a life. -
DIESEL DOG #1594 Nekem csak ennyi hozzáfűzni valóm lenne a ma történt eseményekhez;
Igen, igen, éljen, éljen!!!
Nagyon örülök Tabáni István győzelmének, végig neki drukkoltam. :)
Igazából senki sem vesztett sokat, gondolok most a lemez szerződésekre, amiket kaptak... MCDC szokás szerint hozta a tőle elvárható színvonalat, André szintén, Szabi szintén.
Ez így van rendjén, István megérdemelte ezt a győzelmet! :) -
cargame #1593 Loool, gondolom 14 evesnel nem vagy idosebb..hja es lanybol vagy :DDD -
totahun #1592 szerintem annak a srácnak még a faszán se nőtt ki a szőr. és homokos. brokit a seggébe -
totahun #1591 kíváncsi vagyok mennyire favorizáljátok.... 2 hónap múlva le senn szarjátok majd a nyertest :D most meg még biztosan pezsgőt is bontotok meg ujjongtok az aláírásáért XD -
Inkább te vagy a szégyen. Tomi volt a legjobb az egész müsorban...
-
totahun #1589 remélem akik itt sokan a TAbánit favorizálják , majd megveszik a 4000 Ftos lemezét ..... -
télleg az nyerte aki megérdemelte:) -
na jólvan, most tényleg a legjobb nyert :)
-fav bye :) -
jó csak kivi vagyok hátha ismerős név valakinek :D -
szerinted megjegyeztem?:D -
IGEN Csepelen is végre Csillag született gratula Istvánnak
-
ricsa008 #1583 te!!!!! -
de nevet mond