| csillagszuletik.tv |
Webcsillag születik |
RTL Klub.hu |
Sorozatjunkie |
Csillag születik (lap.hu) |
-
liverpool123 #1605 Nos szerintem (most lehet oltani), de nem a megfelelő ember nyerte meg a Csillag születik-et.
Egyrészt, már a neve is sugallja, csillag születik, tehát egy max. 20-25 éves válhat csillaggá, a 30-40 éves korosztálynak lett volna elég ideje, hogy bizonyítson, "csillaggá váljon". De talán ez nem is olyan lényeges. a másik annál inkább.
Véleményem szerint, az válhat csillaggá, aki abban amit művel, kiemelkedik a mezőnyből. Most nézzük meg Tabánit, megkockáztatom találnánk több száz embert Magyarországon akik hasonló színvonalon el tudnák énekelni ezeket a dalokat. MCDC abban a kategóriában amit művel kiemelkedik, de valami + hiányzik belőle, hogy egyedi legyen.
Szabi is hétről-hétre fejlődött, de neki még rengeteget kell fejlődnie. Biztosan találnánk rengeteg néptáncost, aki meg tudná ezeket a lépéseket, talán még jobban is csinálni.
És végül André. Szerintem Ő volt az egyetlen a műsorban, aki képes volt újat mutatni. és a legfontosabb EGYEDÜLÁLLÓ a maga múfajában, hozzá hasonlót nemigen lehet hallani. Én őt hoztam volna ki győztesnek.
Ne értsetek félre mind a 4-en nagyon ügyesek voltak, hétről-hétre rengeteget dolgoztak, és mindenki meg is kapta a jutalmat, és talán ezért nem is az a fontos, hogy ki lett a győztes, hiszen mind győztesek már.