A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
sir_alex #99996 ALTRINCHAM_2014/15_II. szezon
Helyzetjelentés 21 forduló után ...
A feljutó csapatból elég sok játékost elengedtem, köztük több kulcsjátékost is, mivel a pénzügyi lehetőségeim szűkösek voltam és a minőségi cserékre hajtottam. Ennek ellenére, a játékospiac felhozatala bizony elég szegényes volt és több elengedett játékost vissza kellett vennem, hogy a kezdőt egyáltalán ki tudjam állítani. Az első két hónap lepörgött, mire a keret nagyja összeállt és ez bizony, a mutatott teljesítményre igen csak rá is nyomta a bélyegét ...
... annyira, hogy a Chester elleni, 1-3 -as, idegenbeli!!! győzelmem után, kirúgtak. Őszinte leszek, most el vagyok kenődve, még akkor is, ha ez egy játék.
Hol rontottam el? Talán ott, hogy ezzel a kerettel a tavalyi taktikát próbáltam tolni, időnkénti finomhangolással, holott egy jóval defenzívebb taktika kellett volna, talán és a 8k heti fizetési keretnél egy kicsit több, vagy talán egy jobb menedzser :) A fene vigye el ...
Az elején túlvállaltam magam, ez kétségtelen, mikor azt ígértem, hogy a szezon végére meglesz a top-half ..., de úgy gondoltam, hogy menni fog. De, nem ment ... Még legvadabb álmaiban sem gondoltam arra, hogy feljutás vagy akár csak osztályozó lesz, sőt, én magam a 3. évre tettem a feljutást, ha közben kapok pénzt és további bizalmat ... :)
Ami azonban feltűnt, az az, hogy rengeteg gólt kaptam a játékosaim leindításából, lefutásából, talán ezért is kellett volna hamarabb váltanom a defenzívebb játékra. Azt azonban mondhatom, hogy nagy volt a különbség a két osztály között ....
Hogyan tovább? Új karrier, természetesen, már csak az a kérdés, hogy hol, mikor és kivel :)
Jóval nehezebb a 6. ligából elindulni és sikereket elérni, mint azt gondoltam :)
Jó éjszakát!