104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Petteri
    Fura ez nekem is. Ha hátrányba kerülök, akkor egyszerűen nem tudok onnan mit kezdeni... Ha támadok, ha nem, max. még kapok kettőt, de esélyem nincs arra, hogy megfordítsam a meccset. :/
  • Volcanor
    Egyéni rekord:
    Toulouse-Lille

Erre már tényleg nem tudok mit mondani...
  • korbin555
    Alaposabban körülnéztem ennél a milliárdos klubnál.Először is ugye már az interjún ígéretet kellett tennem,hogy a jelenlegi staff minden egyes tagja marad a helyén.Ilyennel korábban sehol nem találkoztam.Ezekkel a csókos haverokkal együtt kell dolgoznom,ha tetszik,ha nem.Nem vagyok elragadtatva,mert az edzés több helyen is két csillagos(defending,attacking),és két és fél(ball controll,shooting).Gondolom a bukott Zidane vitte magával az embereit.Még jó,hogy akár 10 új edzőt is hozhatok.Az viszont nagyon jó,hogy több 20-as physio is van.
    Az elvárás csak és kizárólag a bajnoki cím.50 éves fennállását ünnepli a klub,és az arab kerek-perec megmondta,hogy minden más eredmény elfogadhatatlan.Ebben kivételesen egyet kell értenem vele.Ha ezt nem tudom megcsinálni,megérdemlem hogy kirúgjon,és rajtam röhögjön a világ.

A csapat szuper erős,de elég öreg.Szerencsére 9-10 ember szerződése lejár,közöttük Blind,Matuidi,David Luíz,Hulk és Benzema.Ha ők elmennek,csak Cavani(33)és Sirigu(33) lesz 30 fölött.Cavani most is világklasszis,kapusnál meg nem kor a 33.Néhány gyengébb embertől még nem ártana megszabadulnom,de a fizetések miatt nehéz lesz.Mondjuk a pénzzel nem kell foglalkoznom.De ha pár ember a tarcsiban találja magát,kíváncsi leszek,hogy viselik.De nem vagyok ijedős,és van akkora reputációm,mint bármelyik mitugrásznak.2016,2018,és 2019-ben én voltam az év francia menedzsere,és jó esélyem van,hogy idén is én legyek.Ezek a birkák meg 4 éve nem nyertek semmit.Két éve volt egy francia kupagyőzelmük,ennyi.Mindenesetre hülyeség lenne nagyon piszkálnom a keretet,mert úgy ahogy van,egy világklasszis banda.Első ránézésre egyetlen gyenge pontot sem találtam.De ez úgyis menet közben derül majd ki.
    A keret leginkább a 4-4-2-re alkalmas,a két szélen feltolt szélsőkkel.Valahogy így.A Real Madrid féle 4-2-3-1 is jó lehetne,de négy klasszis csatárom van.Legalább kettő parkolópályára kerülne,így marad ez.Lekötök majd egy rakás edzőmeccset,és pofára szabom az egyéni utasításokat.De támadni fogok,nem érdekel,ki jön szembe.
  • zyndar
    Tééék! :)
  • sir_alex
    Igen, ezekkel a mondatokkal egyet kell értenem.
  • korbin555
    Nagy hiba volt újoncként felsőházat ígérned.Ha csak bent maradsz,már elégedettek lettek volna veled.Ha pedig valami szép eredményt tudsz kihozni,hős lehettél volna.De te megígérted a jó eredményt,így az alapján bíráltak el.És mivel nem tudtad hozni,bajba kerültél.Borítékolható volt.
    De ne csüggedj,legalább tanultál valamit.Tapasztalat kell egy ilyen baromi nehéz feladathoz,neked pedig nem volt.Megfizetted a tanulópénzt,a következő jobban fog menni.Én minden évben csinálok egy ilyen karriert,idén mégis hibát követtem el,és lapátra kerültem.Más ok miatt,a frusztráltságom odáig vezetett,hogy összeakasztottam a bajszom az ambíció nélküli vezetőséggel.Hiába tettem már le az asztalra két feljutást,kivágtak mint a macskát.
  • korbin555
    Dulló Martin.
  • sir_alex
    ALTRINCHAM_2014/15_II. szezon

Helyzetjelentés 21 forduló után ...

A feljutó csapatból elég sok játékost elengedtem, köztük több kulcsjátékost is, mivel a pénzügyi lehetőségeim szűkösek voltam és a minőségi cserékre hajtottam. Ennek ellenére, a játékospiac felhozatala bizony elég szegényes volt és több elengedett játékost vissza kellett vennem, hogy a kezdőt egyáltalán ki tudjam állítani. Az első két hónap lepörgött, mire a keret nagyja összeállt és ez bizony, a mutatott teljesítményre igen csak rá is nyomta a bélyegét ...

... annyira, hogy a Chester elleni, 1-3 -as, idegenbeli!!! győzelmem után, kirúgtak. Őszinte leszek, most el vagyok kenődve, még akkor is, ha ez egy játék.

Hol rontottam el? Talán ott, hogy ezzel a kerettel a tavalyi taktikát próbáltam tolni, időnkénti finomhangolással, holott egy jóval defenzívebb taktika kellett volna, talán és a 8k heti fizetési keretnél egy kicsit több, vagy talán egy jobb menedzser :) A fene vigye el ...

Az elején túlvállaltam magam, ez kétségtelen, mikor azt ígértem, hogy a szezon végére meglesz a top-half ..., de úgy gondoltam, hogy menni fog. De, nem ment ... Még legvadabb álmaiban sem gondoltam arra, hogy feljutás vagy akár csak osztályozó lesz, sőt, én magam a 3. évre tettem a feljutást, ha közben kapok pénzt és további bizalmat ... :)

Ami azonban feltűnt, az az, hogy rengeteg gólt kaptam a játékosaim leindításából, lefutásából, talán ezért is kellett volna hamarabb váltanom a defenzívebb játékra. Azt azonban mondhatom, hogy nagy volt a különbség a két osztály között ....

Hogyan tovább? Új karrier, természetesen, már csak az a kérdés, hogy hol, mikor és kivel :)

Jóval nehezebb a 6. ligából elindulni és sikereket elérni, mint azt gondoltam :)

Jó éjszakát!
  • szolb
    Sziasztok! Valaki tudna nekem mutatni egy képet Dulló Martintól (Csákvár)?
  • korbin555
    Azért annyira nem jók.
  • Zenszkij
    PSG egy szezonos lesz, utána a németeknél érdekes lesz a bajorok ellen.
  • korbin555

Megcsináltam,végül annyira nem is lett húzós a vége.Pedig lehetett volna,mert az utolsó előtti fordulóban nem tudtunk győzni otthon a Tottenham ellen.De a United kikapott,így 4 pont előnyünk lett,és a 37.fordulóban bajnokok lettünk.Két meccsünk maradt,egy tét nélküli bajnoki,és az FA döntő.Mindkettő a City ellen.A bajnokira kiküldtem a rotációt,és 4 első meccses ifit.Az bejött,hogy kicsit kifárasszam őket,de cserébe jól elvertek bennünket.Legyenek vele boldogok,a kupadöntőt végül hosszabbításban mi nyertük.
    A bajnoki címet pedig úgy kommentálta a vezetőség,hogy egy Q.P.R. szintű klubnál ez mindig benne van a kalapban.Anyátok!Akkor mit csináltatok 135 évig?
    A BL a negyeddöntőig tartott.A Chelsea elleni hazai meccset megnyertük 4-2-re,a visszavágón 0-2,idegenben rúgott góllal a Chelsea jutott tovább.Nem sírtam.Nem is a legjobb csapattal álltam ki a visszavágóra.

Elméletileg ilyenkor megvártam volna a lemondással elsejét,de most nem tettem,mert menedzser nélkül volt a PSG.Néhány nap után jelentkeztek.Az interjún a tevehajcsár Al-Khelaifi aggódott,mert nem vagyok híres arról,hogy sok időt töltök egy klubnál.Így azt tettem,amit tennem kellett,hazudtam.Ez a klub életem álma,és innen már csak a temetőbe megyek.Becsszó.
    Így tehát Napóleon,a futballvilág egyik legnagyobb tisztelettel övezett menedzsere bevonult Párizsba.(ezt nem én mondom,hanem a média.)Nagyon még nem néztem körül,de ez a keret.És ezzel a felállással játszottak.Az elkölthető pénz pedig szűkös 192M€.Az elődöm Zidane volt,311 napot húzott ki.És bármely meglepő,de már 4 éve nem nyertek bajnokságot.Hát ezzel a kerettel tényleg felháborító dilettantizmus volt,monsieur Zidane.Egy sor világklasszis,meg 4-5 csodagyerek.Majd én megoldom a kérdést,és gyorsan lelépek.

Mára ennyi,mert gyufával vannak kitámasztva a szemeim.Az NFL döntő miatt nem aludtam éjjel egy percet sem.Jóccakát.
    Utoljára szerkesztette: korbin555, 2015.02.02. 20:53:21
  • korbin555
    Az öt top ligát.
  • Volcanor
    Grat az eddigiekhez. Hány ország bajnoki címét tervezted be a karrierbe amúgy?
  • korbin555
    Részvétem.
    Dobnál nekem egy linket ahol megtalálom ezt a ruszki kiegészítőt?Mert nem találom sehol.Köszi.
  • Utley
    Na ez a féreg elnök elmegy a bús picsába.... Az utolsó meccs előtt 2 nappal kirúgott, pedig nem is volt veszélyben az állásom... Köszi féreg Tsoraev...
  • korbin555
    Kösz.A bajnokságban jó esélyünk van,bár fogy az előnyünk.7 napon belül 3 gyilkos meccs:
    QPR-Atlético Madrid 1-1
    Machester Utd.-QPR 3-1
    QPR-Chelsea 2-0
    Tabella.10 pont előnyünk is volt,nem szeretném elcseszni.Inkább kiküldök egy rakás ifit a BL visszavágóra,minthogy veszélyeztessem a bajnoki esélyeinket.
  • Zenszkij
    Gratula, idén meglesz a bajnoki címed. Talán a bl is :).
  • korbin555
    Félidő:
    Meccsek.
    Tabella.
    BL.csoport.

• korbin555
    A név nekem mindegy.Egy kritérium alapján választok majd,rend legyen anyagi téren.Ha most kellene munka után néznem,a két célországból jelenleg ezek a klubok vannak menedzser nélkül:Hertha,Hoffenheim,Wolfsburg,Bordeaux,Lyon,Marseille,Rennes.Közülük bármelyik ajánlatát elfogadnám.De ez egyenlőre elméleti kérdés.
  • Peti2400
    Ha még nem voltál németben akkor ajánlom a Borussia Mönchengladbach csapatát.Már persze ha edzőt keresnek.

Utoljára szerkesztette: Peti2400, 2015.02.01. 18:54:34
  • Zenszkij

Eltelt egy újabb izgalmas év a Crvena élén. Sajnos pár bajnoki forduló után Jovic, az első számú csatárom kidőlt 8 hónapra, így kihagyta az egész évet. A bajnokság a végére elég szoros lett, a Partizan végre partiban volt, de így is kevésnek bizonyultak, pedig kicsit elbohóckodtuk a szezont.

A végén otthon nekünk már egy X is elég volt a bajnoki címhez, X is lett, mivel a fél csapat nemzetközi meccsen volt. Rezgett a léc rendesen, nem számítottam ilyen szoros befutóra. A kupát ismételten megnyertük. Ez már hagyomány :).

A legfontosabb színtér a BL szereplés volt. Mérkőzések. A csoport most könnyű volt. Az Olympiakoszt és a Benficát oda-vissza ütöttük, a Cityt sajnos nem tudtuk megfogni, de nem kaptunk ki tőlük se nagyon. Második helyen továbbcsorogtunk. A Unitedet szó szerint kivertük, a hazai 5-0-ás győzelem után idegenben 1-1-re végeztünk. Florest a meccs után ki is rúgták a ManU éléről, nem csoda, hisz a bajnokságban is csak 8. volt a csapat. A Juventus már nagy falat volt, simán átléptek rajtunk. Nagyon erős a keretük, meg is nyerték a Bajnokok Ligáját. Nem szégyen a BL győztestől kikapni.

Íme a csapat

Kapusok: Rajkovic, Kahriman.
    Védők: Antic, Jovanovic, Lazic, Xulu, Pekovic.
    Középpálya: Avramovski, Gacinovic, Grujic, Kovacevic, Mes, Ristic, Savicevic.
    Csatárok: Jovic, Dujkovic.
    A többiek töltelékek, főleg ezek az emberek játszottak, kivéve Jovicot, aki ugye kidőlt. Az utánpótlást ismét fejlesztettük, feljövőben vannak az új fiatalok. Érdemes megnézni a keretet, hányan vannak a játék kezdetekor is a csapatnál. Elárulom a 90%-a. Sajnos akármilyen romantikus is ez a szerb miniválogatott, BL győzelem így nem lesz. Kell egy két igazi kiemelkedő világsztár, hogy a Juve, Madrid, Barca szintű csapatokat is üssük. Meglátjuk mit hoz a jövő. Érkezett is Pedro.
    Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2015.02.01. 17:33:28
  • Sysfox
    Én már pár napja leadtam az enyémet, azóta kaptam újat, de ez nehezebb szerintem.
  • korbin555

Minden jó,ha jó a vége.Sorrendben először a Capital One.Az elődöntőben a hazai 1-0-ás győzelem után muszáj volt a visszavágóra a rotációval kiállnom,mert az egész kezdő hulla volt.Kaptunk egy ötöst a West Brom-tól,ennek a döntőnek annyi.A bajnokságban a 16.fordulótól végig nagyon szorosan tartottuk a 2.helyet.De nem az Arsenal botlott,hanem mi.A 35.fordulóban kikaptunk a Sunderland-tól,és feljött a nyakunra a United.A 37.fordulóban aztán bukott az Arsenal is,így az utolsó fordulóban még 3 csapatnak volt esélye a bajnoki címre.Végül maradt a sorrend,a 2.helyen végeztünk.Lehettünk volna elsők,de harmadikok is,ez van.Az EL szinte végig sima volt,két meccset veszítettünk,beleértve sajnos a döntőt a Napoli ellen.Pocsékul játszottunk,3 kapura lövésünk volt.Sűrű volt a program,az EL döntő után 3 nappal jött az FA döntő.Erre előre keresztet vetettem,mert az Arsenal volt az ellenfél,és egy össze-vissza tákolt csapattal tudtam csak kiállni.Akkor kezdtem hinni a győzelemben,mikor megláttam a kezdőjüket,mert ők is több sebből véreztek.Lemostuk őket 3-0-ra,így a szezont végül mégsem zártuk üres kézzel.

Mindennel,és mindenkivel elégedett voltam.A 2.legkevesebb gólt kaptuk,és a 2.legtöbbet rúgtuk.Ez alapján is reálisnak tűnik a 2.helyünk.
    A következő szezonra csak a bajnokság érdekel.Az összes többi mellékes.A szezon befejezte után rögtön hívott a Hoffenheim,és a Lyon.Bármelyikhez szívesen mennék,de még nem végeztem itt.
  • Mor3llo
    én ma adtam le az 1000-es blokkomat :)
  • Mor3llo
    Hajrá, lehet Clough nyomdokaiba lépni :D
  • Zenszkij
    Szép szezonkezdet!
  • Petteri
    Szóval, ugye olvashattátok tőlem a Sheffield Unitedes kalandot, viszont az első év és a sikeres szezon után nem úgy alakultak a dolgok az elnökséggel, ahogy elvártam volna. Rákerestem, hogy az első évben milyen bérkerettel és átigazolási kerettel dolgoznak csapatok a Championshipben az alapján kb. az utolsó ötben lettünk volna és igazából nagyon sok helyen volt lyukas a keret.

Ezért aztán, úgy voltam vele, hogy kicsit jegelem azt a karriert. A lower league az maradt, gondolkodtam egy Portsmouth újjáépítésen, de aztán inkább a Derby County csapatára esett a választásom!

Szóval akkor most pár sor a szezonkezdetről.

A klubról azt érdemes tudni, hogy 1884 február 5.-én alapították. Az iPro Stadium (Pride Park) a hazai pályája és ő jelenleg az elnök.

Illetve talán még ez is érdekes lehet:

A keretet tekintve, azért itt már egészen minőségi csapatról beszélhetünk és ugyan a német futball megszállott bolondja vagyok, de a Championship erősségét tekintve 1-1 csapat szerintem még akár az európai kupaporondokon is sokáig menetelhetne. Nem beszélve arról, hogy a legerősebb másodosztályú bajnokság ez szerintem.

A csapat húzóembereinek én a következő játékosokat tekintem:
    Lee Grant
    Richie Keogh
    Ryan Shotton
    Will Hughes
    Jeff Hendrick
    Chris Martin

Hozzájuk csatlakoznak még olyan játékosok, mint Stephen Warnock, Cyrus Christie, Jamie Ward, Jordon Ibe és Johnny Russell. Szóval erős keretről van szó, ez a valóságban a Championshipben elfoglalt helyezésükön is látszik. Szóval megpróbálok ebből nem alább adni és már lehetőség szerint, az első évben feljutni a Premier Leaguebe.

Az átigazolások inkább csak finom hangolásként működtek:

Távozó nem volt. Burgui egy 20 éves spanyol fiú, rá inkább kiegészítő emberként számítok. Warnock meg egy sokat látott harcos, akinek a rutinja nagyon jól jöhet a hosszú szezon során.

A felkészülés, illetve a szezon is jól indult:

A taktikát tekintve, a keret egy 4-3-3-ra a legalkalmasabb és az eddig lejátszott meccsek alapján, talán sikerült is valamit jól eltalálni:

Illetve nagyon szeretem és tisztelem Király Gabit, de Will Hughes nem lacafacázott vele a Fulham elleni meccsen:

Köszönöm és megtisztelsz vele, ha elolvastad! :)

• Sysfox
    Arról volt szó, hogy itt nem jelennek meg információk a fordításról.

Én is benne vagyok a fordítói csapatban, nem egyszerű, úgyhogy még türelem! (Ezzel nem árultam el semmi extra infót.)
  • Lancelot1983
    szerintetek az bug, hogy a kis csapatok idegenben max egy 3/1-es kapura lövést tudnak produkálni a nagy csapatok ellen, akik meg ilyen 39/18-t? feltűnt, h ellenem ezt produkálták és elkezdtem nézni a többi nagy csapat meccseit is kis csapatok ellen is dettó ugyanez van

valamint van köztetek olyan, aki nem támadó stílusban tolja a meccsei nagy részét hazai pályán?
  • korbin555
    Nem semmi.Majdnem olyan jó,mint Jovic.Kívánjunk neki jó egészséget.
  • Zenszkij
    Íme a B terv. Nem egy Jovic, de ugyanannyi a potenciálja, majd most megmutatja mit tud. Tavaly 21 bajnokiból 12 gólt rúgott.
  • korbin555
    Részvétem.De azért a koszorúra még nem kell gyűjteni.Majd kiheveri.És mi a backup terv?Annyira nem lehet egy emberes egy csapat,hogy egy 19 éves srác kiesése megrogyassza.Vagy a többi csatár nokedliből van?
  • Zenszkij
    TRAGÉDIA történt.
  • Volcanor
    Na, olyan 2 év szünet után megint rákezdett a játék, még csak szeptember 25 van:
  • korbin555
    1 - NB2.(mint minden fm-ben.)
    2 - Gőzöm sincs.
    Ha viszont bárki favorizálja a németet,letöltheti itt.Még meleg,tegnap adták ki a 100%-osat.Engem csak nem zárnak ki a fórumukból,mert kibogarásztam a fejtörő jelszót,és közzétettem.Egyébként kipróbáltam,teljesen jó.De maradok az autodidakta angolomnál,mert fm téren komfortosabban érzem magam,mint a tanult németemmel.
    És ha abból indulok ki,hogy nekik közel 3 hónapig tartott,pedig évek óta csinálják,akkor még korai az érdeklődés.Úgyis megtudjuk.
  • Zenszkij
    alsó ligában mindenki lomha, a védők is, ergo a lesre állítást rendre elbénázhatják
  • sir_alex
    Hova lett a kerdesem???

15-ben melyik a legalacsonyabb magyar liga?
    Hol tudom megnezni, hogy mikent all a forditas?
  • sir_alex
    Meg egy kerdes mara
  • Utley
    Valóban egy külső adatbázist szedtem le, hogy játszható legyen az Alania az FM15-ben :) És remekül ráéreztél arra is, hogy a "vak"= Tsoraev :) Nagy pénzért cserébe 0gól és 1db gólpassz 6,30-as átlag a termése 20 meccs alatt... Próbáltam elkergetni az ügyetlent, de igazi zsoldos, szóval nem akar új csapatot találni.. Pedig mehetett volna Franciaországba, de a Valenciennes nem tudott annyit perkálni neki, hogy aláírjon oda...De szezon végén lejár a szerződése és úgy reptetem a fickót, hogy a környékre se fog jönni többet...Kihagyni nagyon nem tudom még így se, mert az U21-es keretem olyan bűn gyenge, hogy szavakkal le se lehet írni és igazolni meg nem tudok.
    Sajnos a szezon elején hozott bal bekkem is melléfogás lett (szezon végén lejár a szerződése neki is), így havi 60,000€ megy ki olyan játékosoknak, akiknek már nem lenne helyük az öltözőben és akkor még jön a -100,000€ bankkölcsön...
    Idén túl kell élni és jövőre egy "pofásabb" keretet kell kialakítani a mostaniak közül max 2-3 ember marad... Nem bánnám ha 4-5 ifi felbukkanna a csapatnál, mert így kegyetlen nehéz.
    A rájátszás lebonyolításával nem vagyok tisztában, de az utolsó meccsen elég 1 pontot szerezni és "bajnokok" vagyunk. Ám ez csak a jövőhéten derül ki :)