Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A BL elődöntőért pedig gratulálok.Jó látni a Honvédot,ahogy kipofoz egy Chelsea-t.Azt is láttam korábban,hogyan húztad fel az NB1 reputációját a 12.helyre.Mindent bele!

5. ev tabella
Egy magyar tehetseg a Videotonbol
Keret
Uj, 66 ezres stadion
1080p-ben kb. 13 perc alatt végzett vele.Ebből 11 percig kódolt,2 perc meg a feltöltés volt a YT-ra.Ez felháborítóan lassú.Leginkább azért,mert amíg tököl,nem lehet játszani.Ezért inkább csak egy-egy gól feltöltésére használom,azzal hamar végez.A hosszúakat pedig lementem valós időben,és 2 perc múlva már játszhatok tovább.
Sajnos en feedback-elni nem fogok mostanaban mert az FM-et felretettem, van mas dolog ami jobban foglalkoztat.A hosszu es unalmas editalast viszont illik elismerni 😊
Már én is nézelődtem,de nem találtam megoldást.De az SI sem,pedig már hetek óta vizsgálják.Szerintem nem bírnak vele.Nem véletlenül ajánlgatják a FRAPS-ot,meg a QuckTime-ot.Talán majd egy következő update megoldja.
Azért nem mindig csinálja,ha meg igen,2-3 próbálkozás után sikerülni szokott.
Utoljára szerkesztette: korbin555, 2014.12.02. 09:16:28
Márcsak azért sem (ha a játékélményt nem nézzük, meg, hogy valamilyen szinten csalás), mert egy p9300-as procijú ezer éves gépen nyomom, és a mentés, töltögetés baromi lassú😊
Encoding and uploading of videos not working
videó
Everton gyalázás 😊 (Bocs, Zaki 😊 )
Jól megy a szekér

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
3. ev
4. ev
Keret
Szezon elso fele
Es a masodik
Az a 6-1-es vereseg a Derbytol nagy WTF volt, A masik meg ez, mikor 2-0-s felidorol kaptunk ki 3-2-re az utolso 11 percben bekapott 3 gollal, lol.
A Bradford PA-t nem rakom fel,mert ahogy írtam korábban,a 2. szezon végén kirúgott a főnök.Volt egy közel 2 hónappal korábbi mentésem és visszatöltöttem.Nem is lehetnék itt.Ezért fű alatt folytatom,amíg meg nem nyerem a PL-t.Meg hasznos tapasztalatokat gyűjtök közben.A második League 2 szezon óta hatosával hozom a tehetségeket.A legjobbakat megtartom,a többit eladom.Jelenleg 13 saját nevelésem van.Egy 21 éves német kivételével már mind válogatott.Erős csapattal érkeztem a PL-be,újoncként 7. lettem.Az új szezonra meg az 5.helyre várnak.De erről ennyit.Ahogy mondtam,"hivatalosan" nem is lehetnék itt.
Neked pedig gratula a Drezdáért.
Utoljára szerkesztette: korbin555, 2014.12.01. 07:58:34
Rendkívül vegyes érzésekkel írom a rövid összefoglalót. Nevezetesen azért, mert megnyertük a Bundesligát.
Ennek természetesen mindenki örülne, nyilván és is valamennyire, de ez így irreális. Nem volt benne visszatöltés, nincs 30 gólos középhátvédem, egyszerűen a taktika miatt van, meg persze a töketlenkedő Bayern és BvB miatt. A bajorok egyszer elvertek minket, a másik meccsen visszavágtunk, a Dortmunddal egyik meccs x, a másik nagyon sima lett. Kíváncsi vagyok, mi lesz velünk a BL-ben.
Az átigazolások jól sikerültek, nem nyúltam mellé egyikkel sem. Kiemelkedik Carbonero és Rubio. A szélsőnek lejár a szerződése, mostmár lehet szóba fog állni velem. Ezt a sikert igazán megvárhatta volna az egyiptomi kp-m, aki decemberben végül addig sírt, míg a záradékát kifizette a Juve. Az árából jött helyette Adryan és Mansilla, utóbbi elég sérülékeny sajnos. A korábban már említett saját nevelés, Stefaniak is brillírozott. Kaptam 46 millió eurót, jövőre igyekszek németet is vásárolni, eddig lehetetlen volt.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Hasonló a bérletek ügye is.A második Championship évben építettek új stadiont,20744 férőhellyel.Idén 17600 az átlag nézőszámunk,és van 436 bérletesünk.Mondjuk ez meg 100 körül volt az elején.
Szerencsére jelentősége egyiknek sincs.Az egy kicsit jobban bosszant,hogy olyan jegyáraink vannak,mint egy League-1-es klubnak.A városi rivális Bradford City éppen ott van,és magasabbak a jegyáraik,mint nekünk a PL-ben.Nem mintha a pénz itt már téma lenne.Az indulásért kaptunk 75M-t,én meg mellétettem plusz 64M-t az eladásokból.Ehhez jönnek még az 1 milliós tv meccsek,9M a szponzoroktól,5,7M a reklámból,szóval nem vagyok rászorulva a meccsbevételre.Ezek a pénzek meg csak nőni fognak.(bár a fizetések is-az enyémen kívül)
ez a része mondjuk úgy, hogy picit életszerűtlen, hgoy eggy edző aki bl győzelmeket szállít a Fradinak attól 15 játékos is bőven jobban keres 😊

Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2014.11.30. 18:52:23